KMK Bilişim Web Tasarım

KMK bilişim web tasarım Türkiye de ilk hazır web tasarım paketleri üreten ve geliştiren yerli bir yazılım şirketidir.

KMK Bilişim web tasarım hizmetleri kolayca her ticari kuruluşun Avrupa standartlarında internet sitesini oluşturmasına ve yönetmesine imkân sağlamaktadır. KMK Bilişim web tasarım içerik yönetim sistemi ile hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan kolayca web sitenizi yönetebiliyorsunuz. Bu gün ülkemizde binlerce ticari kuruluş kmk bilişim web tasarım hizmetini kullanarak internet sitelerini oluşturmuş ve yönetmektedirler.

Aynı zamanda kmk bilişim web tasarımı hizmetini kullanan şirketler ücretsiz olarak web tasarım desteği, web danışmanlık desteği almaktadırlar.

KMK Bilişim web tasarımı hizmeti Türk ticaret kanununa göre oluşturulmaktadır. Şirketler web sitelerini diledikleri gibi kolayca yönetebilmektedirler.

Hazır Web Paketleri

KMK Bilişim tarafından geliştirilen hazır web paketleri aynı zamanda KMK Bilişim tarafından sürekli geliştirilmektedir.

KMK Bilişim Web tasarım paketlerinin en büyük özelliği hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan amatör bilgisayar kullanıcıları tarafından uluslar arası standartlara uygun web sitelerini tasarlaya biliyor ve yayınlıya biliyor, olmalarıdır.

KMK Bilişim web paketlerinde müşterilere alan adlarının 1 yıllık tescil işlemi, Hosting hizmetleri ve gerekli 7/24 destek hizmetleri sağlanmaktadır.

KMK Bilişim web paketleri Türkiye’nin her noktasında online satış ve bayiler aracılığıyla satılmaktadır.

Ayriyeten yine resmi kurumlarda bu paketleri kullanmaktadırlar, Türkiye’de ilk olarak 52,700 mahalle muhtarlığı, Mudef iş birliğiyle bu sistemi kullanmaktadır.

Sadece Türkçe olarak düşünülmeyen KMK Bilişim web paketleri her dili desteklemektedir. Uluslar arası pazarda da KMK Bilişim web paketleri satılmaktadır.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1