Akfen GYO'nun faaliyet raporlarına 2013 Vision Awards'tan ödül

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) faaliyet raporu Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards'ta 4 ödül aldı.

Akfen GYO açıklamasına göre şirketin "Dünyayı Misafir Ediyoruz" temalı 2013 Faaliyet Raporu, halkla ilişkiler platformu LACP tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards'ta GYO kategorisinde 'Altın Ödül' dahil olmak üzere 4 ödüle birden layık görüldü. 
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, Türkiye'nin şehir otelciliğinde ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak iş yapış modellerini sektöre örnek olmanın sorumluluğuyla geliştirdiklerini belirtti.
 
2013 yılında "Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla hayata geçirdikleri faaliyet raporlarını da bu yaklaşımlarının bir sonucu olarak hazırladıklarını aktaran Tural, şunları kaydetti:
 
"Akfen GYO olarak otellerimizde dünyanın her kesiminden gelen misafirleri ağırlamaktan büyük bir keyif duyuyoruz. Bütün bir yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaları aktardığımız faaliyet raporumuzun dünyanın halkla ilişkiler alanında en itibarlı platformlarından Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi tarafından 4 ödüle birden layık görülmesinden büyük bir gurur duyuyoruz. Bu raporun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum." 
 
Verilen bilgilere göre, 2001 yılından bu yana düzenlenen ve 25 ülkeden bini aşkın şirketin başvurduğu ödüllere, Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu "Dünyayı Misafir Ediyoruz" temasıyla katılım gösterdi.
 
Valiz formatında hazırlanan özel tasarımıyla 4 ödüle birden layık görülen Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu, jüri tarafından "unutulmaz" bir çalışma olarak tanımlandı.
 
GYO kategorisinde 100 puan üzerinden 98 alarak "Altın Ödül"e layık görülen söz konusu rapor, MENA (Avrupa-Orta Doğu-Afrika) Bölgesi'nden seçilen "Top 80" rapor arasında 58. sırada yer aldı.
 
Rapor Türkiye'nin en iyi faaliyet raporları arasında "Top 20 Rapor" ödülüne layık görülürken; "En İyi Ajans" kategorisinde ise Akfen GYO Ajansı Finar Kurumsal "En İyi Ajans Onur Ödülü" almaya hak kazandı.
İçerik Yanı Reklam 2