MNG Kargo yeni acente modeli ile  iş ortaklarını arıyor

MNG Kargo yeni acente modeli ile iş ortaklarını arıyor

MNG Kargo, yenilediği acentelik modeli ile girişimcilere sunduğu fırsatları artırırken, hizmet kalitesini de her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgün Şahin, yeni modelin temelinde satış ve dağıtım performansı odaklı bir hak ediş sisteminin yer aldığını belirtti.

Kordsa, yeni ABD yatırımı ile uzay ve havacılık endüstrisinde oyun alanını genişletiyor

Kordsa, yeni ABD yatırımı ile uzay ve havacılık endüstrisinde oyun alanını genişletiyor

Kordsa, yaptığı stratejik yatırımlar ve endüstriye yön veren teknolojileriyle güçlendirme alanlarını genişletiyor. 2018 yılında, Fabric Development, Textile Products ve Advanced Honeycomb Technologies şirketlerini satın alan güçlendirme lideri, büyüyen uzay ve havacılık endüstrisinin önemli tedarikçileri arasındaki konumunu güçlendirmişti. Bu büyüme hamlesinin ardından uzay ve havacılık endüstrisi ile birlikte, gelecek nesil ulaşım araçlarına da kompozit malzemeler sağlayan Axiom Materials’ı 181 milyon ABD doları şirket değeri üzerinden yaklaşık % 96’sına kadar hissesini satın almak için sözleşme imzaladı.

TÜV SÜD D-EXPERT HİZMET KALİTESİNİ BELGELERLE TESCİLLEMEYE DEVAM EDİYOR

TÜV SÜD D-EXPERT HİZMET KALİTESİNİ BELGELERLE TESCİLLEMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye’de kurumsal firmalara ve son tüketiciye uluslararası tecrübesi ile bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmeti veren TÜV SÜD D-Expert, Ankara Şaşmaz şubesinin ardından İstanbul-Maslak şubesiyle de TS 13805 Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanarak, İstanbul Avrupa Yakası’nda “sınıf 2, 4x4 arazi tipi araçlar test merkezi” kategorisinde hizmet belgesi alan ilk ekspertiz merkezi oldu.

500.000’inci Egea Banttan İndi! Fiat Egea Üretimi 500.000 Adede Ulaştı!

500.000’inci Egea Banttan İndi! Fiat Egea Üretimi 500.000 Adede Ulaştı!

Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği, Avrupa’da Fiat Tipo ismiyle satışa sunulan, Fiat Egea Ailesi’nin 500.000’inci üyesi üretim bandından indi. Tasarım süreçlerinde Tofaş mühendislerinin büyük rol oynadığı Egea, iç pazarda yaklaşık 130 bin adetlik satış başarısı yakaladı. Son 3 yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen modeli olma unvanını koruyan Egea, İtalya’da da kendi segmentinin lideri oldu. Avrupa’nın 7 ülkesinde ilk 10 içerisinde yer alma başarısı gösteren model ailesi, kısa süre içerisinde Fiat markasının iki numaralı küresel oyuncusu konumuna geldi.

Kars Oto Kiralama

Kars Oto Kiralama

Günümüzün şartlarında ulaşım oldukça kolaylaşmıştır. Ulaşımı sağlamak için motorlu taşıtlara ihtiyaç duyarız. Kişiler şehirlerarası ya da ülkeler arası seyahatlerimizde firmaların oto kiralama hizmetlerine ihtiyaç duyarlar.

Saray, yıl sonuna kadar 256 kişi daha istihdam edecek

Saray, yıl sonuna kadar 256 kişi daha istihdam edecek

1961 yılından bu yana Türkiye’yi sevilen lezzetlerle buluşturan Saray, Karaman’daki üretim tesisleri başta olmak üzere, farklı lokasyonlarında görevlendirilmek amacıyla 256 kişiyi istihdam edecek. Seçilen adaylar, Saray kurum kültürü ve işleyişine en doğru ve kolay şekilde adapte olabilmek için kurulan Saray Akademi’ye bağlı Bisküvi Okulu’nda eğitim görecekler.

Little Caesars, Adapazarlı yatırımcıları bekliyor

Little Caesars, Adapazarlı yatırımcıları bekliyor

Türkiye’de toplam 81 şubesiyle hizmet veren, dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, pizzanın en lezzetli halini şimdi farklı şehirlere taşıyor. Anadolu’da açacağı yeni şubeler de dâhil olmak üzere bu sene 4 Milyon Dolar şube yatırımı yapacak markanın hedef illeri arasında Adapazarı da var.

İçerik Yanı Reklam 2