Anadolujet’in Flyride Simülasyon Uçağı Eylül ve Ekim aylarında Ankara’da

AnadoluJet’in, katılımcıları Türkiye’nin tarihi ve turistik pek çok noktasına sanal seyahate çıkartan özel Flyride Simülasyon Uçağı, yeniden ilgiyle karşılandığı Ankara’da olacak. Flyride, 30 Ekim 2015 tarihine kadar Ankamall Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşacak.

Anadolu’nun tarihine, kültürüne ve coğrafyasına verdiği önemi her fırsatta vurgulayan AnadoluJet’in, bu değerleri yakından tanıma fırsatı bulamayanlar için özel olarak hazırladığı Flyride Simülasyon Uçağı tekrar Ankara’da. Görsel bir Türkiye turunu uçuş deneyimi ile birleştiren Flyride, 30 Ekim 2015 tarihine kadar Ankara’da Ankamall Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçilere benzersiz anlar yaşatacak. Özel olarak dizayn edilen uçak şeklindeki simülasyon aracı içerisinde, 26 yolcu 14 dakika süresince İstanbul Tarihi Yarımada, Bursa Ulu Camii, İzmir Efes Antik Kenti, Adıyaman Nemrut Dağı, Trabzon Sümela Manastırı gibi İstanbul’un ve Anadolu’nun tarihi ve turistik noktalarını üç boyutlu ve gerçek gökyüzü çekimleri ile izleme şansına sahip oluyor. 

İstanbul ve Türkiye olmak üzere iki ayrı tur seçeneği bulunan simülasyon programında katılımcılar hem şehirler ve tarihi yerler hakkında bilgi alıyor hem de unutamayacakları görsel bir şölen ve özel teknikler ile geliştirilmiş rüzgar, yağmur, titreşim efektleriyle üç boyutlu deneyim yaşıyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2