Avrupa’nın en prestijli kapalı su parkında Polin imzası

Polin Waterparks, Almanya’da bulunan ve dünyanın en büyük kapalı su parklarından biri olan Tropical Islands için özel tasarladığı interaktif su oyun grubunun kurulumunu tamamladı.

Almanya’nın Berlin’e 60 km uzaklıkta bulunan Krausnick bölgesinde Tanjong Public Limited Company (Malezya) tarafından kurulan Tropical Islands, 19 Aralık 2004’te kapılarını ziyaretçilerine açtı. Geçmiş yıllarda bir zeplin hangarı olarak kullanılan tesis, 360m uzunluk, 210m genişlik ve 107m yüksekliği ile 66.000m2’lik bir alana yayılmış, dünyanın en büyük kendinden destekli yapılarından biri olarak mimari önem taşıyor.

Bugün Avrupa’nın en büyük tropikal tatil köyü olmasının yanında, Avrupa’nın ve dünyanın en büyük ve en prestijli kapalı su parklarından biri olarak eğlence sektöründe en çok ilgi gören  tesislerin başında geliyor. Tropical Islands, içinde bulunan 600 farklı çeşidine ait toplam 50.000 civarı bitki ile süslenmiş açık ve kapalı su parkları, eğlence parkları, sauna, spa, fitness club, golf kulübü, restaurantlar, barlar, alışveriş merkezleri içeren, loca, oda ya da kamp alanında bulunan çadırlarda konaklama imkanı sunan tüm imkanlara sahip bir tatil köyü. Tüm yıl 7/24 açık olan tesis, aynı anda 6000 kişiye ev sahipliği yapabiliyor. Yıllık ziyaretçi sayısı ise 3 milyona ulaşıyor.

Eğlence sektöründe dünyanın en önemli tesislerinden biri olan Tropical Islands, su parkları ve atraksiyonlarının tasarım, mühendislik, üretim ve montajında global pazar lideri olan Polin Waterparks ile birlikte kapalı alanda bulunan su parkı için tesisin atmosferini zenginleştirecek bir  oyun grubu kurulumuna imza attı. Tesisin eşsiz temasına uygun olarak Polin Waterparks tarafından Tropical Islands için özel tasarlanan ve park tarafından Jungle Splash olarak adlandırılan su oyun grubu, 650 metrekarelik genişliği ve 15 metre yüksekliği ile dünyanın ve Almanya’nın en büyük interaktif su oyun gruplarından biri olma özelliğine sahip. Jungle Splash, çocuklar ve yetişkinler için kullanıma uygun toplam uzunluğu 300 metre olan 8 su kaydırağı ve çeşitli atraksiyonlarla özelleştirilerek park ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.

Polin Waterparks tarafından tasarlanan interaktif su oyun grupları, kaydıraklar, fıskiyeler, kovalar, su tabancaları, şelaleler, spray toylar ve daha birçok elementin ya da bunların birkaçının bir araya gelmesinden oluşur ve bir havuzda konumlanır. Tesislerin mevcut temasına uygun olacak şekilde özelleştirmeye elverişli olan ve tesisle bütünleşen oyun grupları, çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi odağı olmaktadır. Ziyaretçiler tarafından vanaların açıp kapatılması, su tabancalarıyla yapılan su savaşları, fıskiyelerin kontrol edilmesiyle interaktif bir deneyim sunan oyun gruplarının parka göre çeşitli boyutlarda ve özelliklerde olması mümkün.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2