CRI TURK Yetenekli Aranjör ve DJleri Arıyor “İÇİNDEKİ YETENEĞİ GÖSTER”

“İyi Müzik Doğru Haber” mottosu ile yayınlarını sürdüren 61 merkezde yayın yapan ve bu özelliği ile Türkiye’nin en geniş erişimli özel radyo kanalı CRI TÜRK ikinci yaşına genç müzisyenlere yönelik gerçekleştirdiği “Benim Remixim” adlı yarışması ile giriyor.

CRI TÜRK tarafından organize edilen “Benim Remixim” yarışması Doç.Dr. Michael Kuyucu ‘nun süpervizörlüğünde Türkiye ve dünyadaki amatör ve profesyonel aranjör ve DJlerin yaratıcılıklarını geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla düzenleniyor.

Türkiye’de Bir İlk

“Benim Remixim”  yarışmasında pop müziğin parlayan yıldızı İLYAS YALÇINTAŞ ‘ın dört hit şarkısına  en iyi versiyon ve remixi yapan müzisyen veya DJler para ödülü kazanacak.

Yarışmada İlyas Yalçıntaş’ın sevilen şarkıları “İçimdeki Duman” – “Gel be Gökyüzüm” – “Yağmur” ve “Bir Yola Çıktım”a remix yapmak isteyen herkes  www.benimremixim.com yarışma sitesine girerek şarkıların orijinallerinin vokal kayıtlarını indirerek bu şarkılara diledikleri kadar remix veya versiyon hazırlayabilecek.

Yarışmada birinci olan DJ üç bin liralık para ödülünü kazanacak. Yarışmada ilk üçe girenlerin hazırlayacağı remix ve versiyonlar İlyas Yalçıntaş’ın albümünde yayınlanacak.

Remixleri Ünlü Jüriler Dinleyecek

“Benim Remixim” yarışmasında Türkiye ve Avrupadan usta müzik adamları ve müzisyenler var. Jüride İlyas Yalçıntaş’ın yanı sıra DMC Genel müdürü Samsun Demir, CRI TURK CEOsu Michael Kuyucu, başarılı aranjör Burak Yeter gibi isimlerin yanı sıra Finlandiya’nın en çok dinlenen radyolarından Radio Classic’in yayın yönetmeni Taavi Niinimaa ve Yunanistan’ın popüler djlerinden Smooth Fm’den Panos Deligiannis yer alıyor

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1