En uygun sigorta için internete bakamıyorsanız, Kadir İnanır gibi Sigortam.net’e telefonla ulaşın

Geçtiğimiz yıl Haziran ve Eylül aylarında yayınlanan reklam filmlerinde, gözlerini Türkiye’nin ilk ve en geniş sigorta platformu Sigortam.net’in üstüne diken Türk sinema tarihinin efsane bakışlı ismi Kadir İnanır, markanın üçüncü reklamı ile yeniden ekranlarda. Kadir İnanır “her zaman internete bakamıyor” ve böyle durumlarda Sigortam.net’i arıyor!

2001 yılında kurulan, Türkiye’deki online ve telefon üzerinden sigorta satışı ve karşılaştırması hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip iLab Holding yatırımı Sigortam.net’in, Kadir İnanır’ın başrolünü bir keçi ile paylaştığı üçünü reklam filmi 19 Ocak 2015’te izleyiciyle buluştu.

Türk sinemasının bakışları ile efsane usta aktörü İnanır, yeni bölümde “Ben her zaman internete bakamam, böyle durumlarda Sigortam.net’i ararım. 444 24 00’ı tuşlarım. En uygun sigortayı benim için bulurlar” diyor ve herkese inat etmeyip, rol arkadaşı keçiyi dinlemesini öneriyor.

İlki 2 Haziran 2014’te yayına giren reklam filminin ikinci bölümü 8 Eylül 2014’te yayına girmişti.

7 gün 24 saat sigorta desteği
2014 yılında 13. yaşını kutlayan ve kurulduğu günden bu yana 2 milyondan fazla müşteriye, Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerinin tekliflerini sunan Sigortam.net, poliçe satın alındıktan sonra da müşterilerini yalnız bırakmıyor ve 444 24 00 numaralı sigorta destek hattı üzerinden müşterilerine poliçelerine dair tüm konularda, hasar anında 7 gün 24 saat destek sağlıyor. Müşterilerinden gelen tebrik ve teşekkür mesajları, Sigortam.net’in satış sonrası hizmetlerindeki başarısının da en önemli göstergesi.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2