Eskişehir Elektrikçiler Odası, kaçak elektrik sorunuyla yeni çağın iletişim yöntemleri ile mücadele ediyor

“Yetkili elektrikçi iş bitirir, yetkisiz elektrikçi can yitirir.” sloganıyla kaçak elektrik ve elektrikçilere karşı mücadelesini sürdüren Eskişehir Elektrikçiler Odası (ESELO), bu mücadeleyi dijital ortama da taşıyarak farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bunun için dijital mecrada yaygınlaşabilecek olan tanıtım filmini tercih eden ESELO, eğlenceli bir animasyon tasarımı ile insanları kaçak elektrik ve elektrikçi konusunda bilgilendirmeyi hedefliyor.

Sıradışı Digital tarafından amaca yönelik bir kurgu ile hazırlanan animasyon tanıtım filminde yer alan karakterle bilinçsiz yapılan tercihler sonucunda boşa harcanan para ve zaman anlatılıyor. Eğlenceli ve bilgilendirici olan animasyon filminde ayrıca, can güvenliği ile ilgili tehlikelere de dikkat çekiliyor. 

Can güvenliği için büyük tehlike oluşturan kaçak elektrik azımsanmayacak kadar çok can almaya devam ediyor. Kişileri bilgilendirmek için sitesine ilçe ilçe, mahalle mahalle elektrik için uzman kişi ve kişilerin iletişim bilgilerini ekleyen ESELO, herkesi kaçak elektrik konusunda bilgilendiriyor ve tüketicilerden de aynı duyarlılığı bekliyor. 

Kurumun güven olgusuna da vurgu yapan film, site ve dijital gelişim uğraşları olası tehlikeleri önlemek için atılmış dijital bir farkındalık adımı. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1