Eticaret Paketleri

Türkiye’deki eticaret sitelerinin %90 nı hazır eticaret paketleri ile oluşturulmuştur, hazır eticaret paketleri özel yazılmış e-ticaret paketlerinden çok daha işlevsel ve kullanışlıdır aynı zamanda daha ekonomiktir.

E-ticaret sitelerinin faydasını yeni yeni anlayan ticaretle uğraşan işletmeler artık e-ticaret yapmaya yönelmişlerdir. Günümüzde her sektör eticareti kullanmaktadır e-ticaret ile aradığımız her şeyi tek tuşla kapımıza getirtebiliyoruz.

E-Ticaret Paketleri, Ekonomik eticaret siteleri oluşturmanız için mükemmel bir çözümdür. Hazır e-ticaret paketleri, özel hazırlatacağınız e ticaret uygulamalarından çok daha rahat ve uygundur.

e-ticaret yazılımı sağlayan web geliştiriciler, ülkemizde Dünya standartlarında e ticaret paketleri hazırlamaktadır tabi her sektörde olduğu gibi e-ticaret sektöründe de işin ehli olmayan eticaret paketleri sunan kişiler de bulunmaktadır.

Eticaret girişiminde bulunacak kişilerin araştırma yapmaları ve her şeyi önceden planlayarak e ticaret girişiminde bulunmaları gerekmektedir.

1998 yılından bugüne kadar birçok işletmeye geliştirmiş olduğu paket yazılımlarla çözüm üreten KMK Bilişim Teknolojileri, piyasaya sunduğu son iş yazılımı ofisassist ile e ticaret girişimcilerine büyük kolaylık sağlamaktadır. Eticaret yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm yardımcı programları e-ticaret paketinin yanında ücretsiz sunmaktadır, e ticaret sitenize entegre edilmiş, muhasebe programı, stok programı, toplu mail programı, toplu sms programı, personel yönetim programı, canlı destek uygulaması ile ekstra yatırımlara girmeden e-ticaret yapmanın tadını çıkartabilirsiniz.

E-Ticaret paketlerinde ücretsiz sınırsız destek ve eğitim sağlayan KMK Bilişim Teknolojileri aynı zamanda ücretsiz tasarım desteği ve güncellemelerden faydalanmanızı sağlamaktadır.

İlgili İçerikler

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3