İçim Fit Süt ile Daha Fazlası Senin Elinde: Şimdi Laktozsuz Kahveli Seçeneğiyle…

Yüksek proteinli süt İçim Fit, laktozsuz formülü ve yeni kahveli çeşidiyle raflarda yerini aldı. Bir şişesinde 30 gr protein bulunan İçim Fit Süt, sağlıklı, aktif ve fit yaşam tarzını benimseyenler için yeni bir alternatif sunuyor.

Günümüzde yaygınlaşan spor yapma trendi ve sağlıklı beslenme alışkanlığı ile beraber protein tüketiminin önemi her geçen gün artıyor. Kasların gelişiminde ve fit bir görünüme kavuşmakta protein tüketiminin önemi biliniyor. 500 ml şişesinde 30 gram ve 250 ml şişesinde ise 15 gram yüksek protein barındıran yağsız ve laktozsuz İçim Fit Süt, spor sırasında ve ara öğünlerde tüketim için ideal bir içecek. İçim Fit, vücudun protein ihtiyacının karşılanmasına, fazla yağların yakılmasına ve böylece daha fit bir görünüme kavuşulmasına destek oluyor. Yeni laktozsuz formülüyle İçim Fit Kahveli ise metabolizma hızında artış sağlarken aynı zamanda dinç hissetmeye ve zihnen odaklanmaya da yardımcı oluyor.

İlave şeker içermeyen ve 100 ml’inde sadece 50 kalori bulunan düşük kalorili İçim Fit süt, spor sırasında tüketime uygun ve ara öğünler için sağlıklı bir alternatif. Aynı zamanda yağsız süt içeriği ile de diyet yapanlar ve hafif beslenmek isteyenler için ideal bir ürün. Üç farklı çeşidiyle; 250 ml ve 500 ml şişe ambalajlarında tüketiciyle buluşan İçim Fit’in; kahveli, çikolatalı ve vanilyalı alternatiflerinden dilediğinizi tercih ederek, günlük protein ihtiyacınızı lezzetli bir şekilde karşılayabilirsiniz.

İçim Hakkında:

Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren İçim markası, kurulduğu günden bu yana sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli, hijyenik ve besleyici pek çok ürünüyle tüketiciyle buluşuyor. Türkiye’nin dört bir yanında sevilerek tüketilen İçim, 1998 yılından beri, tüketiciyi dinleyerek ve ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarını sürdürüyor. 2015 itibariyle süt, yoğurt, peynir, ayran, tereyağı, kefir, kaymak ve krema olmak üzere 11 ana kategoride yaklaşık 120 ayrı ürün çeşidi ile tüketiciyle buluşan İçim, süt ve süt ürünleri pazarında ilk 3 marka arasındadır.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1