Kaskcim.com 2015 model kaskları ile sizlerle

Uğur Motorlu Araçlar bünyesinde 2014 yılında kask kullanımı yaygınlaştırmayı hedefleyerek kurulan Kaskcim.com, dünyaca ünlü kask markalarının distribütörlüklerini alarak bir site altında birleştirmiş ve kaskcim.com web adresi üzerinden ünlü kask markalarının modellerini kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.

Kaskcim.com, günlük kullanımda, ticarette ve spor müsabakalarında, uzun-kısa tüm yolculuklarda ve tüm mevsimsel koşullarda sürücülere kask kullanım alışkanlığını kazandırmayı hedeflemektedir. 

Havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet sezonunu açan motosiklet severler, yasal zorunluluğu ve can güvenliklerini dikkate alarak kask takmak zorundadır. Motosiklet sürücüsünün en önemli koruma ekipmanlarından biri kasktır. Kask takmak kanuni zorunluluğun olması yanında yolculuk esnasında yüzünüze çarpan rüzgarı keser, havada uçuşan böcek ve diğer nesnelerden sizi korur ve yağmur, güneş gibi hava değişikliklerinden etkilenmenizi azaltır. Daha güvenilir ve konforlu sürüşler sağlar. 

Kaskçım, dünyaca ünlü kask markalarının her yıla özel oluşturduğu kask modellerini de bünyesine alarak, 2015 yılının yeni modellerini de kullanıcıların beğenisine sunmak için ürün gamına dahil etti. 

İtalyan tasarımı olan, estetik açıdan da güzel görüntüyü sağlayan, aynı zamanda Avrupa standartlarına uygun güvenliğinizi de garanti eden Origine yeni modelleri ile http://www.kaskcim.com/ web adresinde yerini aldı. Geleneksel sade kask modellerinin dışında tarzını değişik kask modelleri ile ortaya koyan Origine, Dünya çapında ünlü “Rock’n Roll’un Kralı Elvis Presley” ismini ve mikrofonu taşıyan Origine Mio Elvis modeli ile sende tarzını ortaya koyabilirsin. Bayan sürücüler için çiçek desenleri ile renklendirilmiş, şıklığına ve güvenliğine önem veren bayanların tercih sebebi olmaya çoktan hazır olan Origine Mio Magic Flower kask modeli ürün gamında yerini çoktan aldı. Siyahın şıklığına ve sadeliğine inanan, hayatı daha canlı ve renkli yaşamayı seven tüm motosiklet kullanıcıların tarzını yansıtacak kask modelleri ile Origine, http://www.kaskcim.com/ web adresine bekliyor. 

Kaskcim.com, İtalyan tasarımı olup aynı zamanda tümü el yapımı olan Airoh kask modelleri, sürekli gelişen modern teknoloji ile üretilen, yüksek aerodinamik niteliklere ve güçlü koruma özelliğine sahip tamamı karbon malzemelerden üretilen ‘Nitek’ kasklarını bünyesinde bulundurmaktadır. Aynı zamanda sadece MX Cross yarışı modellerinin üretimini yapan ‘Just 1’ kaskları, İspanya üretimi olan E.C.E (Avrupa) ve D.O.T (Amerika) standartlarına uygun sertifikalarıyla kalitesini ispatlamış ‘Shiro’ kask markaları ile motosiklet kazalarındaki can kayıplarını en aza indirgenmesini ve motosiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını amaçlamaktadır.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2