Kişiye özel sağlık sigortasının avantajları ve farkları

Allianz’ın yenilikçi ürünü Modüler Sağlık sigortası ile kişiye özel sağlık sigortası artık hayal değil. Kişiye özel sağlık sigortası ile hayalinizdeki sağlık poliçesine sahip olabilirsiniz. Bu sigortanın en büyük avantajı her şeyi kendi ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre seçebilmeniz.

Modüler sistemin sunduğu onlarca alternatif arasından dilediğinizi ekleyip sadece size özel sağlık sigortası oluşturabilirsiniz. 

Dilediğiniz teminatı ekleyip çıkarma fırsatı
Seçim özgürlüğünüzü kullanarak, tercih ettiğiniz modülleri poliçenize dahil edebilirsiniz. Yatarak tedavi başta olmak üzere ayakta tedavi, doğum modülü, diş ve gözlük modülü, ek hizmetler modülü gibi birçok teminat seçeneği bulunuyor. Yatarak tedavi; Ameliyat, Ameliyatsız Tedavi, Yoğun Bakım, Kemoterapi Radyoterapi Diyaliz Tedavi ve Tetkikleri, Küçük Cerrahi ve Tıbbi Gözlem Tedavi gibi müdahaleleri kapsarken, ayakta tedavi modülü; doktor muayenesi, İlaç ve Aşılar, fizik tedavi ve rehabilitasyon, Laboratuvar Tetkikleri ve İleri Tanı Yöntemlerinden oluşuyor. 

Ufukta bebek planınız varsa, normal doğum, sezaryen, doğum ve hamilelik komplikasyonları, Gebelik rutin kontrolleri ve Yenidoğan Paketini kapsayan doğum modülünü poliçenize ekletebilirsiniz. Böylece bu tür sağlık giderleriniz, poliçede belirleyeceğiniz limit ve ödeme yüzdeleri kapsamında karşılanabilir. Gözlerinizde problem varsa veya diş tedavisine ihtiyaç duyuyorsanız, diş ve gözlük modülünü de seçebilirsiniz. 

İstediğiniz limiti belirleme imkanı
Modüler yani kişiye özel sağlık sigortasında her şey sizin isteklerinize göre belirleniyor. Teminat limiti standart olan sağlık paketlerine bağlı kalmak yerine, Allianz Modüler sağlık sigortasıyla istediğiniz teminat limitine kendiniz karar verebilirsiniz. 

Arzu ettiğiniz ödeme yüzdesini belirleme olanağı
Modüller içinde sunulan farklı ödeme yüzdelerinden dilediğinizi seçerek poliçenizi bütçenize uygun hale getirebilirsiniz. Sağlık harcamalarınızın ister %80’ini, ister %100’ünü karşılatın, seçim sizin. 

Hizmet almak istediğiniz sağlık kurumunu seçme şansı
Modüler sistemin sunduğu farklı Network seçenekleri arasından hizmet almak istediğiniz sağlık kurumlarını belirleyebilirsiniz. Muayane ve ameliyat ücretleri hastaneden hastaneye farklılık gösterebiliyor. Kimi sağlık kurumlarının tedavi giderleri yüksekken kiminin daha uygun olabiliyor. Bu sigorta kapsamında anlaşmalı sağlık kurumu ağını kendiniz seçerek bütçenize uygun bir ürün oluşturabilirsiniz. Mavi, Sarı, yeşil ve beyaz olmak üzere 4 farklı Network seçeneği bulunuyor. 

Mavi Network; Amerikan Hastanesi Grubu, Acıbadem Sağlık Grubu, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Grup Florence Nightingale, Memorial Sağlık Grubu ve Anadolu Sağlık Merkezi dışındaki tüm Anlaşmalı Sağlık Kurumlarını kapsarken, Yeşil Network; Mavi Network'e ek olarak; Grup Florence Nightingale, Memorial Sağlık Grubu Hastaneleri ve Anadolu Sağlık Merkezi'ni içerir. Sarı Network ise Yeşil Network'e ek olarak; Acıbadem Sağlık Grubunu ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde geçerlidir. Son olarak Beyaz Network Sarı Network'e ek olarak; Amerikan Hastanelerini kapsar. 

Bütçenize uygun poliçe oluşturma imkanı
Poliçenize ait limit, ödeme yüzdesi, muafiyet oranı gibi detayları kendiniz belirleyeceğiniz için ekonomik bir sağlık sigortası edinebilirsiniz. Teminat limitinde fazla aşırıya kaçmadan ve makul ödeme yüzdesi ile hesaplı bir poliçe yaratabilirsiniz. 

Allianz modüler sağlık sigortasının sağladığı seçim özgürlüğü ile sigortanızı istediğiniz detaylarla şekillendirerek ihtiyacınıza ve bütçenize uygun bir özel sağlık sigortası elde edebilirsiniz. Bundan böyle her türlü sağlık sorununuzda çekinmeden başvuracağınız bir yardımcınız olacak. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1