Minepol’un yeni web sitesi Sıradışı Digital’den

Diş hekimliğinde çağdaş tedavi anlayışını benimsemiş bir kurum olan ve hastalarına diş estetiği, gülüş tasarımı, diş bakımı ve tedavileri konusunda hizmet sunan Minepol, dijital gelişimi için Sıradışı Digital’i tercih etti.

Sıradışı Digital, Minepol için sosyal medya yönetimi ve web sitesi yapımını üstlendi. Tedavi sürecinde hizmet anlayışının sürekliliğini ilke edinen Minepol, insan faktörünü ön planda tutuyor. Dt. Özlem Ersöz yönetiminde gerçekleştirilen diş hekimi uygulamaları, özel klinik ortamında, hijyenik şartlar esas alınarak yürütülüyor. 

Sıradışı Digital tarafından üstlenilen dijital gelişim ile yepyeni bir imaja kavuşan Minepol’un web sitesinde, Gülüş Tasarımı, Diş Beyazlatma, Bonding Lamina, Periodaontoloji Diş Estetiği gibi bilgilendirici sekmeler yer alıyor. Ayrıca tedavi seçeneklerine ulaşabildiğiniz ve mobil uyumlu olan sitede randevu olanağı da mevcut. 

Dt. Özlem Ersöz Kimdir?
1973 Eskişehir doğumlu. İlk ve orta öğretimini babasının işi dolayısıyla sürekli okul değiştirerek farklı şehirlerde bitirdi. Lise eğitimimi Eskişehir Atatürk Lisesi’nde, üniversite eğitimimi de Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamladı. 2004’te Eskişehir’e döndü. 5 Yıl Onvak Hastanesi’nde Dişi Hekimliği yaptı. 2008 yılından itibaren ise muayenehanesinde mesleğine devam etmekte.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3