Mobil teknolojiye dair aradığınız herşey Cepfix’in blogunda

Cep telefonu tamiri hizmetini adresinize kadar getiren Cepfix, hızlı ve pratik hizmetleriyle olduğu kadar yenilikleriyle de adından söz ettiriyor.

Kapıya servis uygulaması ile oturduğunuz yerden cep telefonunuzu tamir ettirme imkanı sunan Cepfix, yeni teknoloji bloguyla da mobil kullanıcıların ilgisini çekiyor. Cepfix’in blogu, mobil teknoloji ile ilgili güncel haberler, en yeni akıllı telefon modelleri, mobil yenilikler hakkında bilgi edinebileceğiniz harika bir platform sunuyor. Blog’da mobil teknolojiye dair aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. 

Son zamanların gözde akıllı telefon modelleri, cep telefonu kullanımına yönelik pratik bilgiler, en faydalı mobil uygulamalar gibi mobil kullanıcılarının merak edebileceği birçok içerik Cepfix’in blogunda bulunuyor. Mobil cihaz kullanıcılarının uğrak durağı olmayı amaçlayan blog, bilgi ve öneri veren içerikleriyle kullanıcılara zengin bir sayfa sunuyor. “Cihazınızın pil ömrünü uzatmanın yolları”, HTC cep telefonu tercih etmenin nedenleri, en iyi hava durumu uygulamaları, iPhone’da ön bellek temizliği ve daha birçok konuda faydalı bilgiler veriyor. Cepfix’in blogunda paylaştığı kullanışlı ve faydalı uygulamalar, günlük hayatta işlerinizi kolaylaştırırken zamandan da tasarruf etmenizi sağlayacak. Kimi pratik kimi eğlenceli uygulamalarla hayatınız çok daha yaşanılabilir ve eğlence hale gelecek. 

Yeni çıkan akıllı telefonlar, mobildeki son gelişmeler, akıllı telefon kullanımının incelikleri hakkında bilgi almak için Cepfix’in blogu en doğru adres. Mobil teknolojilere yönelik haberler http://www.cepfix.com/blog/ adresinde yer alıyor. 

Cepfix’in en büyük özelliği cihazınızı adresinizden alıp onardıktan sonra adresinize kadar teslim etmesi. Cepfix’in bu ayrıcalıklı hizmetinden yararlanmak oldukça basit. Bunun için öncelikle Cepfix.com’a girip telefonunuzun markası, modeli ve arıza nedenini seçerek tahmini fiyat alabiliyorsunuz. Bu fiyatı uygun görmeniz halinde siparişinizle birlikte Cepfix ekibi telefonunuzu evinizden teslim alıyor. Cepfix’in uzman teknik ekibi tarafından yapılan arıza tespiti sonrası onayınızla birlikte cihazınız tamir ediliyor ve ortalama 2-3 günde yepyeni haliyle elinize ulaşıyor. 

Cepfix, akıllı telefonlarınızda oluşabilecek pek çok sorunu gidermekle birlikte, kırık cam ve cep telefonu ekran tamiri yapabiliyor. Cepfix; Cihazın açılmaması, reset yapılamama, kamerada oluşabilecek problemler, pilin şarj olmaması, ses, hafıza kartı, kırık cam, Touch ID, sim kart ve kablosuz ağ sorunu, butonların çalışmaması, ön kamera bozulması, şarj soketi arızası gibi birçok arızaya çözüm buluyor, İstanbul’da cep telefonu tamir hizmetini adresinize kadar getiriyor.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1