Sende Yarının Milyoneri Olabilirsin!

e-pazar yeni yüzyılın ticaret merkezleridir. Sizde bu ticaret merkezlerine yatırım yaparak yarının milyonerleri olabilirsiniz.

e-pazaryeri nedir?

E-Pazaryeri, c2c eticaret türü ile yapılan bir e-ticaret modelidir. C2C eticaret türü ile bir e-pazaryeri, bir e-avm, bir e-çarşı, bir e-pasaj, bir e-sektör, bir e-bölge kurabilirsiniz. Kuracağınız bu eticaret modelinde herhangi bir bölge veya alan kısıtlaması yoktur. Örneğin düşünün bir avm kurdunuz içerisinde 100 dükkân var bazılarını siz işletiyorsunuz bazılarını kiraya verdiniz. E-AVM’ de ise alan kısıtlamanız yok 100 dükkân da kiraya verebilirsiniz, bin dükkânda sizin yeteneklerinize kalmış. Diğer yandan da bölge sınırlaması yok. Yine düşünün İstanbul’un en işlek noktasında bir avm sahibisiniz. O bölgeye yakın olanların dışında avm ye gelen çok fazla kişi olmayacaktır, e-avm’ de bölge sınırı olmadığından e-avmnizi tüm dünyaya pazarlayabilirsiniz.

e-pazaryeri yeni yüzyılın ticaret merkezleridir. Sizde bu ticaret merkezlerine yatırım yaparak yarının milyonerleri olabilirsiniz. Yapmanız gereken iyi bir fikir ve iyi bir proje. Türkiye’de birçok e-pazaryeri bulunmaktadır. Hemen hemen her bölgeye özel, her sektöre özel e-pazaryerleri açılmaktadır. Birçoğu yanlış yönlendirmeler ve yanlış yazılım altyapılarından dolayı başarılı olamasa da başarılı olmuş birçok e-pazaryeri bulunmaktadır. Bir e-Pazar yeri projeniz varsa önce iyi bir araştırma yapmanız ve işin ciddiyetini algılamalısınız. Bir hobi olarak bu tarzda projelere girmeniz sadece zaman ve para kaybettirecektir. Profesyonel düşünmelisiniz ve profesyonel destek almalısınız, KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi e-pazaryeri projelerine ücretsiz danışmanlık desteği sağlamaktadır. Projenizi inceleyerek eksikliklerini, olması gerekenleri, hibe destek imkânlarını ve c2c eticaret yazılım altyapısı hakkında danışmanlık desteği sağlamaktadırlar.

KMK Bilgi Teknolojilerinin sunduğu C2C Eticaret yazılımlarını inceleyebilirsiniz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2