Tek hehefimiz Galibiyet !!

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak müsabakayı usta hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekip, yarın Türk Telekom Arena'da ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor’u ağırlayacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile girdiği şampiyonluk mücadelesinde puan kaybına tahammülü bulunmayan Aslan, Balıkesirspor maçında da sahadan 3 puan ile ayrılarak, yenilmezlik serisini 10 maça çıkarmak istiyor.


İki ekip resmi maçlarda yarın 6. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Balıkesirspor 3 kez lig, 2 kez ise kupa mücadelesinde karşılaştı. Kupada oynanan iki mücadelede sarı-kırmızılı ekip, rakibini 4-0 ve 4-1’lik skorlar ile mağlup ederken, ligde oynanan 3 karşılaşmada ise Balıkesirspor’un üstünlüğü bulunuyor. İlk olarak 1975-1976 sezonunda karşılaşan iki ekibin mücadelesinde ev sahibi Balılesirspor, ilk maçta rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Sezonun ikinci yarısında oynanan müsabakada ise Galatasaray sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılmıştı.

Balıkesirspor’u en son 11 Nisan 1976 tarihinde İstanbul’da ağırlayan sarı-kırmızılılar, rakibi ile 39 yıl sonra bu kentte karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Balıkesir’de oynanan mücadeleyi kırmızı-beyazlı ekip, Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal’ın golleri ile 2-0 kazanmıştı.

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı süren Semih Kaya, Balıkesirspor'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Burak Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek. Konuk ekip Balıkesirspor’da ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Mücadele öncesi her iki takımında 4’er oyuncusu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaray’da sakatlığı süren ve bu karşılaşmada forma giyemeyecek olan Semih Kaya’nın yanı sıra Burak Yılmaz, Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta, yarınki mücadelede sarı kart görmeleri durumunda 21. haftadaki Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Konuk ekip Balıkesirspor’da ise 3 sarı kartı bulunan Ante Kulusiç, Sercan Yıldırım, Ronald Vargas ve Eray Ataseven, Galatarasay maçında kart görmeleri durumunda Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2