Terör belasını öyle veya böyle bitireceğiz

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul etti.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyeti bakanlıkta kabul etti.

"Dava arkadaşlarım, silah arkadaşlarım" olarak nitelendirdiği köy korucularını, ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Altınok, "Memleketimizin birliği, dirliği, milletimizin bekası, 78 milyon insanımızın kardeşlik hukukunun ilelebet devam etmesi noktasında beraber mücadele ettiğimiz siz silah arkadaşlarımın temsilcilerini, başkanlarını Ankara'da ağırlamaktan, beraber olmaktan dolayı büyük bir mutluluk, şeref duyuyorum" diye konuştu. 

Altınok, tüm güvenlik güçlerine olduğu gibi köy korucularına da minnettar olduklarını belirterek, "Sizin davadaki mücadelenizi takdir ediyoruz, her zaman yanınızdayız ve sizinle beraber bu davanın eri olmaktan da onur ve şeref duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Köy korucularının ekonomik ve sosyal haklarının genişletilmesine yönelik yapılan çalışmalardan örnekler veren Bakan Altınok, boş olan yaklaşık 5 bin civarındaki geçici köy korucusu kadrosuna alım yapılmasına ilişkin gerekli talimatı verdiğini söyledi.

"Gereği yapılıyor"

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Bakan Altınok, şunları kaydetti:

"Biz bu terör belasının öyle veya böyle üzerinden geleceğiz ve bitireceğiz, göreceksiniz. Hep beraber o mücadeleyi vereceğiz ve bu belanın üzerinden geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hiçbir terör örgütünün, örgütün, yapının baş edebilmesi mümkün değildir. Bugüne kadar olmamıştır, bundan sonra da baş edebilme şansı hiçbir terör örgütünün yoktur. Hiçbir terör örgütü devletle baş edemez. Ona kesinlikle müsaade edilmeyecektir ve gereği yapılıyor bundan sonra da yapılmaya da devam edilecektir."

Altınok'un konuşmasının ardından emniyet ve jandarma yetkililerinin de katıldığı toplantı, basına kapalı devam etti.

Muhabir: Sarp Özer

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1