Türk Mühendislerden İş Hayatını Kolaylaştıracak icat

Hızla gelişen Bilgisayar teknolojisinden geri kalmamak isteyen iş dünyası yurt dışından gelecek haberleri beklerken en önemli icat ülkemizden geldi.

Hızla gelişen Bilgisayar teknolojisinden geri kalmamak isteyen iş dünyası yurtdışından gelecek haberleri beklerken en önemli icat ülkemizden geldi.
Genç mühendislerimiz iş hayatını kolaylaştıracak ve şirketlerin veri kaybını önleyecek Kara Kutuyu geliştirdiler. Mühendislerimizin Ofisassist adını verdikleri kara kutu ile bir şirketin ihtiyaç duyacağı tüm iş yazılımları ve web hizmetlerinı bir araya toplayarak birbirleriyle entekrasyon sağladı.

Şirketler her geçen gün yeni çıkan teknoloji ile kendilerini yenilemek ve sürekli yeni programlar almak zorunda kalıyordu. Her yeni çıkan ürün ayrı bir sistemle çalışıyor ve önceki aldıkları sistemleri değiştirmek zorunda kalıyordu. Bu şekilde birkere sistemlerini bilgisayar teknolojisine bağlayan bir firma yurtdışına bağımlı hale getiriliyordu. Firmalar bilgisayarlarına program kuruyor ama kısa zaman içinde o program eski versiyon haline geldiği için yeni program almak zorunda kalıyordu. Firma web sitesi kuruyor ama değişen yeni teknoloji ile siteleri işlevini yitiriyordu. Bu sorunları farkeden KMK Bilişim genç mühendisleri biraraya topladı ve uzun süren hazırlık aşaması sonunda Ofisassit ürününü piyasaya sundu.

Ofisassist karakutu içinde bir şirketin ihtiyaç duyacağı; Müşteri yönetimi, Muhasebe programı, Personel yönetimi, web sayfası, e-ticaret, e-bülten, email programı, sms yönetimi, rehber, ajanda, haber, dosya yönetimi, ekonomi servisi, sosyal medya, sanal disk, tüm verilerin toplandığı harddisk dahil herşey mevcut. Ofisassist bulut teknolojisiyle çalışıyor ve program güncellemeleri veya değişen teknolojik sistemler otomatik olarak güncellenmiş oluyor.
Türk mühendisler ülke şartları içinde firmaların ne istediğini anlamış ve tam olarak ihtiyaç olan hizmetleri sunmayı hedeflemiş, yeniliklerin peşine düşmüş ve var olan uygulamaların sınırlarını kabullenmeyi reddetmiş.

KMK Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kanbur Ofisassist ürünü hakkında yaptığı açıklamada; “Ofisassist sayesinde Bilgisayar programları ve web kullanan iş dünyasındaki müşteriler değişen sistemlerden olumsuz etkilenmeyecek ve yeni programlar daha almak zorunda kalmayacaklar. Firmalar gereksiz iş yoğunluğundan kurtulacak ve tek noktada çok işi aynı anda yönetebilecekler. Örneğin fatura kestiğiniz program sadece muhasebecinizin bilgisayarında olur ve siz nereye ne fatura gittiğini takip edemezsiniz. Ama ofisassist ile tüm faturaları, şirketi arayan telefon kayıtları gibi tüm işlemleri internet bağlantısı olan heryerden yönetebileceksiniz artık. Böyle bir ürün eğer Amerikada çıksaydı piyasaya sürülmeden aylar önce büyük kampanyalarla duyurusu yapılırdı. Biz ise bu sistemi tamamen kendi imkanlarımızla geliştirdik. Ama bu ürünün ülkemizde çok çabuk kabul göreceğini biliyoruz çünkü bizim geliştirdiğimiz sistem ülke şartları içinde büyük küçük her türlü firmanın ihtiyaçlarına cevap veriyor.” dedi.

Ofis asistanı olarak tanımlanan Ofisassist çok kolay kullanıma sahip. Tüm programların kullanım klavuzu olarak videolu anlatımlarda hazırlanmış.
Ofisassist profesyonel iş teknolojisine www.ofisassist.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1