TÜV SÜD D-EXPERT HİZMET KALİTESİNİ BELGELERLE TESCİLLEMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye’de kurumsal firmalara ve son tüketiciye uluslararası tecrübesi ile bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmeti veren TÜV SÜD D-Expert, Ankara Şaşmaz şubesinin ardından İstanbul-Maslak şubesiyle de TS 13805 Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanarak, İstanbul Avrupa Yakası’nda “sınıf 2, 4x4 arazi tipi araçlar test merkezi” kategorisinde hizmet belgesi alan ilk ekspertiz merkezi oldu.

TÜV SÜD D-Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger “TÜV SÜD D-Expert olarak sektörün ihtiyaç duyduğu profesyonel hizmet anlayışı ve güvenilirlik hususunda ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Bugün İstanbul-Maslak şubemizin de almış olduğu TS13805 Hizmet Yeterlilik Belgesi’nin gururunu yaşıyoruz. Her geçen gün daha sağlam adımlar attığımız yolculuğumuzda, başta Satış ve Operasyon Müdürümüz Onur Orpak olmak üzere, İstanbul Bölge Yöneticimiz Engin Uslu ve değerli Maslak Şubesi ekibimize teşekkür ediyorum’’dedi. 

2019 yılı sonuna kadar şube sayısını 20’ye çıkarmayı hedefleyen TÜV SÜD D-Expert; çok yakında müşterileriyle yeni açılacak Bursa ve Diyarbakır şubelerinde buluşmayı  hedefliyor.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3