UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş) kurumsal web sitesi yenilendi

Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş), www.uma.com.tr adresini kullanıcıları için yeniledi.

Sürekli gelişim felsefesini ve kalite anlayışını geliştirerek her daim müşteri odaklı hizmet sunan UMA, yenilenen görünümüyle iş ortaklarına ve ziyaretçilerine kullanım rahatlığı sunuyor. Hem tasarım hem de içerik olarak yenilenen web sitesi, bir çatı altında birleştirdiği Mondial, Kymco, E-Mon, CF Moto, Motovento, Kaskcim markalarına daha kolay erişim sağlarken, markaların kendi kurumsal web sitelerine de daha hızlı bir şekilde ulaşma imkanı sunuyor. 

Kurumsal misyon ve vizyonun içeriğini yansıtan, doğaya verdiği önemi her daim belirten UMA, web sitesinin tasarımında da kullandığı renk ve görselleri ile bu duyarlılığını bir kez vurguluyor. Dinamik ve zengin içeriği ile Kurumsal Bölümden Markalara, Müşteri Hizmetleri Bölümü’nden Medya’ya, İnsan Kaynakları ve İletişim Bölümü’ne kadar aradığınız her şeyi kolaylıkla erişebilme imkanı sunan web sitesi, sosyal medya entegrasyonuyla da interaktif bir kimliğe sahip. 

Yeniden dizayn edilen http://www.uma.com.tr/ web sitesini ziyaret eden kullanıcılar Medya Bölümünden markalar ile ilgili son haberler ulaşabilir, markaların kataloglarını inceleyebilir, ürünler ile ilgili videoları izleyebilir ve aylık olarak yayınlayan E-Bültenleri okuyabilir. Bütün bu özellikler ve daha fazlası için UMA’nın renkli dünyasını katılıp “Motosiklete Dair Herşey”e kolaylıkla ulaşabileceğiniz www.uma.com.tr adresine bekliyoruz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3