Webrazzi Summit yeni konuşmacılarını duyurdu

İnternet dünyasının profesyonellerini buluşturan Webrazzi Summit için geri sayım başladı. 21-22 Ekim tarihlerinde Wyndham Grand Levent’te gerçekleşecek etkinlik, bu yıl ilk defa iki gün sürecek.

Dijital dünyanın tüm yönleriyle ele alınacağı konferansta, yine birbirinden değerli konuşmacılar yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk tur konuşmacılarını duyuran Webrazzi Summit’in yeni konuşmacıları da belli olmaya başladı. Panda kurucu ortağı Ahmet Sülek, Zapier Kurucu Ortağı Bryan Helmig, Amazon Web Services Şef Teknoloji Evangelisti Carlos Conde, Connectors etkinliğinin kurucusu Ben Constantini, Ingenious Kurucu Ortağı ve CEO’su Burak Adalı, Rich Relevance Avrupa Satış Direktörü David Ogidi, İTÜ Arı Teknokent Pazarlama Grup Başkanı Dr. Deniz Tunçalp konuşmalarıyla konferansa değer katacak isimler arasında yer alıyor. 

Konferansın konuşmacıları arasında; Perform Grup Genel Müdürü Emre Uğurlu, Spotify Türkiye Ülke Direktörü Ergül Çivi, Blablacar Türkiye Ülke Yöneticisi Esin İmer, Mynet Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Müdürü Fuat Şeker, Markafoni CEO’su İlker Baydar, Scorp Kurucu Ortakları İzzet Zakuto ve Sercan Işık, Arctic Startup Etkinlik Direktörü Jan Ameri, TurkishWİN Kurucusu Melek Pulatkonak, Angelfish Kurucusu ve CEO’su Murat Deligöz, iLab Ventures Kurucusu ve Yönetici Direktörü Mustafa Say, PayU Orta Doğu ve Afrika CEO’su Mustapha Zaouini gibi önemli isimler de bulunuyor.. Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, Hepsiburada CMO’su Özgür Doğan, Digitouch Kurucu ve Yönetici Ortağı Yunus Güvenen, incir.com kurucusu ve CEO’su Yusuf Yıldırım da Webrazzi Summit’i renklendirecek konuşmacılardan. 

İnternet sektöründe olanların yakından tanıdığı birçok ismin dışında, asıl dikkatleri çeken, son zamanların önemli girişimlerinden Zapier'in kurucu ortağı Bryan Helmig oldu. IT bağımlılığını ortadan kaldırarak pazarlamacıların yüzünü güldüren Zapier’in kurucu ortağı Bryan Helmig bilgi ve deneyimlerini Webrazzi Summit’de katılımcılara aktaracak. Webrazzi Arena adıyla ilk kez bir girişimcilik yarışmasının düzenleneceği konferans, etkileyici programı ve değerli konuşmacılarıyla sizleri bekliyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2