Yapay Zeka E-Ticaret Yazılımı

Yapay Zeka E-Ticaret Yazılımı ülkemizde ancak teknoparklarda yada makalelerde denk gelebileceğiniz ve birkaç bilgi teknolojisi firması haricinde fikir aşamasından öteye geçilememiş vizyonel bir çalışma.

E-Ticaret Yapay Zekanın kullanımının beklide şu aşamada en etkili olabileceği alanlardan birisi. Yapay zeka e-ticaret yazılımı teknolojisi düşünülenin aksine aslında verisel ve deneyimsel taban ile kendini geliştiren yazılım sistemleridir.

E-Ticarette Yapay Zeka

E-Ticaret te yapay zeka kullanımı ise, değişkenlik gösterebilen tüketici alışkanlıklarının belirli algoritmalar üzerinden verileri temin edilerek anlık güncelleme ve geliştirmeler ile diğer tüketicilere programlanan genel pazarlama stratejileri üzerinden komplike bir sistem ile sunulması.

Daha açık ve örnekler ile anlatmak gerekir ise yapay zeka e-ticaret yazılımı sizin şirket yönetiminizde verilerinizin dağınık olduğu bir ortamı komplike tek bir kullanıcı ara yüzüne yansıtmak ve yapay zeka sayesinde tüm bu verilerden yola çıkarak kendini geliştiren pazarlama, kar/zarar, stok ve müşteri memnuniyeti yönetimi sağlayan sistemler bütünü.

Şirketinizdeki muhasebe, crm, stok/cari, bayi/şube yönetim ağı ve e-ticaret sitelerinizi tek bir platform üzerinden yönetmenizi ve burada toplanan değerli verilerin size göstereceği pazarlama stratejileri üzerinden hareket ile çağımız işletmeleri içerisin de açık ara fark yaratmanızı sağlayacak bir ticari sistem öngörüsü.

E-Ticaret Sitesi Yapan Firmalar

Ülkemizde önde geldiğini düşündüğümüz birçok yazılım firması maalesef yapay zeka e-ticaret yazılımı üzerine ticari bir yana akademik bir çalışma bile yürütmemekte. Büyük olduğunu düşündüğünüz bu yazılım firmaları var olan müşterilerine verdikleri rutin ve gelişime kapalı yazılımsal açıdan miadı dolmuş işlerine o kadar çok odaklanmışlar ki, e-ticaret sektörünün evirildiği noktayı bile görememekteler. Aslında sadece müşteri geri bildirimlerini bile dikkate alsalar bu firmalar ilerleyen süreçte yapay zeka e-ticaret yazılımı nın gerekliliğini kavrarlar.

Yapay Zeka E-Ticaret Sitesi

Şahsen, geleceğe dönük vizyonel bakış açısı ile yapay zeka e-ticaret yazılımı öngörüsü üzerinden hareketle Arge çalışmalarını %40 nı tamamlayan ve kalan bölümüne yoğun çalışma ile devam eden, bu konuda bilinen en önde kurumsal bilgi teknolojileri firmalarından olan KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. de görev yapmaktan ayrıca büyük zevk duyuyorum.

Durgunlaşan suya taş atan KMK A.Ş. tarafından bu hareket eğer kamusal alanda destek görürse, gelişmekte olan Türk Teknoloji Hamlesinin geleceği olacağından kuşkum yok.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3