Basketbolculardan protesto!!!

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı oyuncuları paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

THY Avrupa Ligi'nde geçen hafta zorlu Sırbistan deplasmanında Kızılyıldız Telekom'u yenerek önemli bir galibiyet alan  Galatasaray Liv Hospital ErkekBasketbol Takımı'nda, oyuncular paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı. 

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Topsakal, NTV Spor'da yaptığı açıklamada, bir yanlışlık olduğunu belirterek, "Bankada bir aksilik oldu. Bir hata yapmışlar. Bunu yarın çözeceğiz. Yanlış anlama olmuş, yarın akşam 5'teki idmana herkes gelecek" dedi.

Topsakal, oyuncuların 3 aydır alacaklarının verilmediği ve perşembe günü Alba Berlin ile oynanacak Avrupa Ligi maçında da sahaya çıkmayacakları şeklinde iddiaların olduğunun belirtilmesi üzerine, "Oyuncular maaşlarını 2 ay geç alıyorlar ama bunları oyuncularla konuştuk. 2 ay geriden geliyoruz, Galatasaray'ın sorunları var ama her ay ödeme yapıyoruz. Bu ay 1-2 gün gecikme oldu. Takımla yarın 10.30'ta randevumuz var. Bu konuyu bitireceğiz. Benimle temasa geçmemeleri, çok ayıp etmişler. Onlarla konuştum. Çok üzüldüm ve sinirlendim" diye konuştu. 

Bunlar önemli değil, hallederiz

Galatasaray Liv Hospital ErkekBasketbol Takımı'nın paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili olarak da Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, "Bana gelmedi. Geldiği zaman icabına bakarız. Çok güzel bir basketbol maçı oynadık. Orada olmanızı isterdik. 25 bin kişilik bir salonda, 3 bin 500 polisin eşliğinde, bir maç oynandı. Atmosfer bizim için korkunçtu, onlar için muazzamdı ve buradan galip çıktık. Çocukları tebrik etmek lazım. Onun için bu konular önemli değil, biz hallederiz" ifadelerini kullandı.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1