Gittigidiyor Benzeri Site Yapmak

Gittigidiyor sitesi c2c eticaret altyapısı ile oluşturulmuş bir eticaret türüdür. C2c eticaret türü ile oluşturacağınız eticaret sitesi gitti gidiyor şeklinde olur.

C2C Eticaret siteleri, birden fazla ticaretle uğraşanlara aynı platformda satın alma ve satış yapma imkânı sağlar. Ya ne bir Pazar yeri gibi, avm gibi düşünebiliriz.

Gittigidiyor benzeri site kurmak

Türkiye’de c2c eticaret türünde başarılı olmuş gitti gidiyor gibi birçok c2c eticaret bulunmaktadır. gitti gidiyor, n11, sahibinden, sanal pazar ve sayamadığımız birçok c2c site bulunmaktadır.

C2C eticaret sitesi yapmak isteyen girişimcilere tavsiyemiz şudur, bugün kendini kanıtlamış sitelerin konseptinde c2c eticaret siteleri kurarak başarıya ulaşamazsınız. Örnek vermek gerekirse gittigidiyor.com benzeri aynı özelliklerde, aynı içeriğe ve konsepte uygun bir eticaret sitesi hiçbir şekilde mantıklı değildir ve başarıya ulaşması çok zordur. Peki, ne yapmalıyız? Gittigidiyor mantığında bir c2c eticaret sitesi yapabilirsiniz fakat alanınız farklı olmalıdır. Farklı bölgeye hitap edebilirsiniz, farklı sektöre hitap edebilirsiniz bu şekilde daha çabuk duyulabilir ve başarıya daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Bir örnek vermek gerekirse; gittigidiyor benzeri bir site kurmaya karar verdik, yenigittigidiyor, yerine bir bölgeye hitap edebiliriz http://www.giresunburada.com bu şekilde bir projeyi taklit etmektense size özel bir proje oluşturabilirsiniz. 

Peki, Türkiye’de gittigidiyor benzeri eticaret sitesi kurmak istiyorum fakat kime nasıl kurduracağım?

Türkiye’de C2C Eticaret projelerinde kendini kanıtlamış bu alanda tecrübeli olan KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketinden ücretsiz danışmanlık desteği alarak c2c eticaret paketleri ile gittigidiyor benzeri site kurmak ekonomik ve hızlıdır.

Gittigidiyor Benzeri Site Yapmak İçin KMK Bilgi Teknolojilerini Ziyaret Edebilirsiniz..

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1