Manchester United'in bilet satış kabinlerini Türk firma üretti

Karmod, futbolda dünyanın önde gelen takımlarından Manchester United’ın kombine ve bilet satış kabinlerinin üretimini gerçekleştirerek teslim etti.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Karmod, futbolda dünyanın önde gelen takımlarından Manchester United’ın kombine ve bilet satış kabinlerinin üretimini gerçekleştirerek teslim etti. Karmod’un satış kabinleri Manchester United klübünün maçlarını oynadığı Old Traford Stadı’nın çevresine yerleştirilerek taraftarlara hizmet vermeye başladı.
 
Karmod’un Tuzla Orhanlı’daki üretim tesislerinde 215x215 ve 215x270 ölçülerinde imal edilen 12 bilet satış kabini özel banko ve panjur sistemi uygulaması yapılarak Manchester United klübünün renkleriyle kaplandı.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Manchester United’ın kombine kart ve bilet satış kabinlerinin üretimini gerçekleştirmenin Türkiye adına son derece gurur verici olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
 
"80'e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız ihracatın bir Avrupa ülkesine yapılması bizi daha da mutlu ve motive ediyor. Yaşam kabinleri modüler özelliğe sahip olup demonte üretimle kullanım yerinde de kurulum imkanı sunmaktadır. Çoğunlukla güvenlik amaçlı kullanımla tanınan kabin ürünlerimiz büfeden ofise, şantiye yatakhanelerinden yemekhanelere, wc duş ünitelerine kadar geniş bir yelpazede kullanılmaktadır."
İçerik Yanı Reklam 3