Nebahat Çehre'ye sürpriz partner

Azerbaycan’da çekilen sinema filminde başrol oynayan Nebahat Çehre’nin jönü Hollywood'lu yıldız Lane Davies oldu.

Türk Sineması’nın Benjamin Button’u Nebahat Çehre’ye  Hollywood sürprizi… Uzun bir aradan sonra ilk kez Azerbaycan’a sinema filmi çeken oyuncu, dünyaca ünlü  Hollywood yıldızı Lane Davies’le kamera karşısına geçti. Bir döneme damgasını vuran ‘Santa Barbara’ dizisiyle şöhreti yakalayan Lane Davies, filmde bir gazeteciyi canlandırdı.

Nebahat Çehre ise iki çocuğunu kaybetmiş bir anneyi oynadı. Yönetmenliğini Vahid Mustafayev'in yaptığı filmin tanıtımı için iki star hafta sonu kardeş ülkede bir araya geldi. Uçaktan indikleri andan itibaren yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaşan Çehre, '‘Çok dramatik bir rol, ben çok severek kabullendim. Güzel bir şey olduğuna inanıyorum, merak içindeyim’ dedi.


Şehitliğe ziyaret


Yapım, Azerbaycan'ın yakın tarihinde 'Kara Yanvar' olarak hatırlanan 20 Ocak olayını konu ediyor. Bugün vizyona girecek olan filmin oyuncuları Nebahat Çehre ile Lane Davies, basın toplantısı sonrası ellerinde kırmızı karanfillerle şehitliği ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Çehre, gözyaşlarına hakim olamadı.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2