Bosch’tan mükemmel ses kalitesine sahip CCS 1000 D dijital toplantı sistemi

Bosch, konferans teknolojisinde geliştirdiği son yenilik olan CCS 1000 D Dijital Toplantı Sistemi'ni piyasaya sunuyor. Kompakt olduğu kadar çok yönlü olan bu sistem, kullanım kolaylığı sayesinde toplantı verimliliğini artırıyor.

Son derece esnek olan sisteme 80'e kadar toplantı cihazı bağlanabiliyor. Yeni konferans sistemi, belediye sarayları, yerel iş merkezleri ve mahkeme salonları gibi küçük ve orta büyüklükteki toplantı salonlarının yanı sıra kiralama şirketlerince kullanılan gezici kurulumlar için de ideal bir çözüm sunuyor. 

-    Küçük ve orta büyüklükteki toplantı salonları için kompakt dijital konferans sistemi 
-    Kolay kurulum, kullanım ve farklı kayıt olanakları için ‘tak ve kullan’ işlevselliği 
-    Dijital dil işleme özelliği ve dahili Dijital Akustik Geribesleme Engelleme (DAFS) işlevi ile mükemmel anlaşılırlık 

Gelişmiş dijital ses işleme özelliği, üstün mikrofon ve hoparlör performansı sayesinde CCS 1000 D Dijital Toplantı Sistemi, mükemmel konuşma anlaşılırlığı sunuyor. Kolay web tarayıcı konfigürasyonu, dahili ve/veya USB kayıt gibi özellikler sisteme daha fazla kullanıcı dostu işlevsellik kazandırıyor. Sistem modern tasarımıyla uluslararası prestijli iF Tasarım Ödülü’ne sahip. 

Yeni geliştirilmiş teknolojisiyle toplantı verimliliğini artırır
Dijital Akustik Geribesleme Engelleme (DAFS) teknolojisi Bosch tarafından özel olarak geliştirilmiş olup, daha önce bu ürün segmentinde benzeri görülmemiş şekilde doğrudan sisteme entegre edilmiştir. Bu işlev sayesinde, akustik arka sesler olmadan her toplantı cihazında simültane mikrofon ve hoparlör aktivitesi gerçekleştirilebilmektedir. Mükemmel konuşma anlaşılırlığı doğal, yüz yüze bir toplantı deneyimi yaşatır ve katılımcıların toplantı boyunca konuya ilgili kalmalarını sağlar. 

CCS 1000 D kontrol cihazı, 128 GB'lık bir USB ile 4000 saati aşkın toplantıyı kaydedip oynatabilirken, dahili hafıza ile sekiz saate kadar kayıt yapabilir. Belirgin göstergeleri kolay kurulum ve denetim olanağı sağlar. CCS 1000 D Dijital Toplantı Sistemi bünyesinde; oturum başkanı için mikrofon kontrolü, kayıt ve oynatma özelliklerini de içeren gelişmiş yapılandırma için entegre bir web tarayıcı bulunur. Tüm işlevlere ortak web tarayıcılarından kolayca erişilebilir. Daha gelişmiş kurulumlarda, internet ara yüzünü kullanan Bosch yüksek çözünürlüklü konferans dome kamera desteği, kolay/hızlı yapılandırma ve çalışma olanağı sağlar. Otomatik enerji tasarrufu modu, iki saat boyunca hiçbir aktivite algılanmadığında sistemi kapatır. Böylece enerji tasarrufunun yanı sıra, maliyetler azalır ve sistemin kullanım ömrü uzar. CCS 1000 D Dijital Toplantı Sistemi, genel seslendirme veya dil dağıtım sistemlerine gelecekte entegre olacak şekilde genişleme olanağı sunar.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2