Sarı yaz günlerinin benzersiz keyfi The Marmara Bodrum’da yaşanacak

The Marmara Bodrum, şehrin en güzel mevsimi olan sarı yaz* günlerinde konuklarını, ayrıcalıklı bir tatil paketi ile karşılıyor. 28 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında Ege’nin dingin sularında yazın tadına varmak isteyenleri, The Marmara Bodrum’un benzersiz konforu, ödüllü şeflerinin hazırladığı eşsiz lezzetleri ve huzur dolu bir tatil bekliyor.

The Marmara Bodrum, Ege Denizi ve Bodrum Kalesi’ni gören manzarası eşliğinde sunduğu butik hizmetini Bodrum’un dillere destan sarı yaz günlerine özel olarak hazırladığı yeni tatil paketiyle taçlandırıyor. Mevsimin en güzel günlerinin tadını çıkarmak isteyen konuklarına, doğadan ilham aldığı Sarı Yaz paketi ile benzerlerinden çok farklı bir deneyim vadediyor. 

The Marmara Bodrum’un 28 Eylül - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacak Sarı Yaz paketi ile misafirler, konforuyla adından söz ettiren iki kişilik deluxe odalarda üç gece boyunca KDV dahil 630 Euro’dan başlayan fiyatlarla konaklayabilecek. Ayrıca konuklar, otelin doluluk durumuna bağlı olarak geç çıkışlarda esneklik ve üst kategoride yer alan odalarda konaklama olanağına sahip olacak. Tuti Restaurant’ın ödüllü şeflerinin, mevsiminde ve yerel ürünlerle hazırladığı özgün tatlar da bir gecelik akşam yemeğinde konukların tatiline lezzet katacak. 

Sarı yaz paketi kapsamında misafirler konaklama süresince, en gözde bodrum otelleri arasında yer alan The Marmara Bodrum’un zengin açık büfe kahvaltısından, fitness salonundan, otopark ve internet hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. The Marmara Bodrum ayrıca, havaalanı - otel arasındaki yolculuklarda misafirlerin ücretsiz olarak transferini sağlayacak. 

The Marmara Bodrum’un doğadan ilham alan Sarı yaz tatil paketi ile ilgili detaylı bilgiye 0252 999 10 10 numaralı telefon ya da bodrum.themarmarahotels.com adresi üzerinden ulaşılabilir. 

*Sarı yaz: Sonbahar mevsiminde yaşanan sıcak günleri ve doğada sarı rengin hakim olmasıyla ortaya çıkan natürel güzelliği tarif etmek için kullanılan tanımdır.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2