Çamlıca Restaurant’ın yeni web sitesi ve tanıtım filmi Sıradışı Digital’den

Dijital gelişimi için Sıradışı Digital ile anlaşan Çamlıca Restaurant’ın yeni web sitesi ve tanıtım filmi yayında.

2001 yılından beri hizmet veren ve konuklarını Çamlıca tepesinden Boğaziçine, Haliçe, Sarayburnu’ndan Adalar’a kadar uzanan eşsiz manzarası, çam kokuları, kuş cıvıltıları, su sesleri, doğa güzellikleri ile ağırlayan Çamlıca Restaurant dijital gelişime verdiği önemi yeni web sitesi ve tanıtım filmi ile ortaya koydu. 

Üç salon ve bir teras katına sahip olan Çamlıca Restaurant, kapalı ve açık olmak üzere toplam 1.200 kişi ağırlama imkânına sahip ve düğün, nişan, sünnet, toplantı organizasyonları ve toplu davetler için hizmet veriyor. Sıradışı Digital tarafından, Çamlıca Restauran’ta ait bir tanıtım filmi hazırlandı. Hazırlanan tanıtım filminde misafirlerinizi kusursuzca ağırlayabileceğiniz Lale Salon, Menekşe Salon, Karanfil Salon ve Teras Salon’un tanıtımları yer alıyor. Havadan çekimlerle de desteklenen videoda Çamlıca Restaurant’ın o inanılmaz güzellikti manzarasına göz atabileceksiniz. 

Yine Sıradışı Digital tarafından yapılan web sitesi ise son derece kullanışlı, şık ve estetik bir tasarıma sahip. Şu an yayında olan web sitesi ile galeri ve videolara ulaşabilir, menülere göz atabilir, organisazyonları görebilir ve sanal tur ile restaurantı gezebilirsiniz. 

Ayrıca çekilen 360 derece sanal tura web sitesinden ulaşabilir ve yeşillikler içindeki bu manzarayı sanal gezi ile keşfedebilirsiniz. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1