Cep telefonu tamirinin kolay yolu Cepfix

Yeni nesil cep telefonu tamiri servisi olan Cepfix.com, hızlı ve pratik hizmetleriyle bozulan mobil cihazları hayata döndürüyor. Cepfix’te telefonunuzun markası, modeli ve arıza nedenini belirtip 3 adımda tahmini fiyat alarak kolayca tamir işlemine başlamak mümkün.

Yenilikçi akıllı telefon tamiri servisi olan Cepfix.com, pratik ve hızlı çözümleriyle cep telefonu tamirini son derece kolaylaştıran bir sistem. Günlük hayatın vazgeçilmez parçası olan akıllı telefonlar yanlış kullanım veya herhangi bir arızalanma sonucu bozulabiliyor. Bu durumda cep telefonu tamiri hizmeti sunan servisler oldukça önemli hale geliyor.

Hızlı ve güvenilir hizmeti ve cazip avantajlarıyla dikkat çeken Cepfix, bu anlamda ihtiyaçları fazlasıyla karşılayan bir servis. Bu ayrıcalıklı servisi kullanmak da son derece kolay. Cepfix’de telefonun markası, modeli ve arıza nedeni seçilip tahmini fiyat alınarak hızlıca tamir işlemine başlanabiliyor. Cepfix ekibi siparişle beraber telefonu evinizden teslim alıyor, bu süre boyunca yedek telefon da temin ediyor. Yedek telefon olarak verdiği Samsung Galaxy Ace 4 veya iPhone 4 modellerinden biri cihazınız tamir edilene kadar kullanılabiliyor. 

Cepfix, incelemek için aldığı cihazınızı uzman ekipleri tarafından arıza tespitinden geçirip onayınızla birlikte tamir işlemine başlıyor. Ardından akıllı telefonunuz onarılmış bir şekilde evinize teslim ediliyor. Ödeme teslim sırasında nakit veya kredi kartı ile kapıda yapılabiliyor. 

Cep telefonu tamir servisi olan Cepfix, mobil cihazlarda oluşabilecek birçok soruna çözüm buluyor. Pilin şarj olmaması, cihazın açılmaması, yan buton ve ana butonun çalışmaması, şarj soketi arızası, kamera sorunu, reset yapılamama, cam kırığı, hafıza kartı, ışık sensörü, Touch ID, kulaklık, sim kart ve kablosuz ağ sorunu gibi çeşitli problemleri kısa sürede gideriyor. Ayrıca tamir esnasında değişen her parça için 6 ay garanti sağlıyor. 

Aklınıza gelen her türlü soru için 444 74 87’yi arayıp Cepfix müşteri hizmetlerinden destek alabilir, size verilen takip numarası ile internet sitesinden telefonunuzun durumunu öğrenebiliyorsunuz. 

Cepfix’de işlemleri daha kolay ve hızlı yapmanın yolu ise siteye üye olmak. Siteye üye olunduğunda adres bilgileri sisteme kaydedildiği için bir sonraki siparişte işlemleri daha hızlı gerçekleştirme imkanı oluyor. Ayrıca yapılan tüm siparişler aynı hesaba işleneceği için geçmişe yönelik siparişler de incelenebiliyor. 

Akıllı telefonlarda oluşan problemlere yenilikçi ve hızlı çözüm bulan Cepfix, şu an sadece İstanbul’da hizmet veriyor. Cep telefonu ekran tamiri ve benzeri birçok onarım hizmeti için Cepfix.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2