Eskişehir Apart bu dönem de yoğun ilgi görüyor

Eskişehir’de öğrenci apartı olarak hizmet sunan Eskişehir Apart, yeni eğitim-öğretim döneminde yoğun ilgi görüyor.

Eskişehir Apart’ın web sitesi üzerinden online başvuru olarak gerçekleştirilen kayıt imkanı, kalacak yer arayışında olan üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi görüyor. Üniversite tercihleri yapıldıktan sonra apart arayışına giren veli ve öğrenciler Eskişehir Apart’a yoğun ilgi gösteriyor. 

Eskişehir'in ilk apartçılık sistemini başlatan Özlem Grup bünyesinde bulunan Eskişehir Apartları, lokasyon ve üniversiteliler için uygun fiyatı ve öğrenci konaklamasına önem veren yapısıyla, misafirlerine bireysel yaşam alanları yaratan kız ve erkek ayrı olmak üzere çift kişilik apart dairelerde, her odada tek kişi, dairede 2 kişi veya aynı odada 2 kişinin konaklamasına olanak tanıyor. 

Eskişehir Apart, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi kampüslerine yürüyüş mesafesinde olan 7 ayrı apart binasıyla okuduğunuz fakülteye en yakın daire seçeneğini sizlere sunuyor. 

Apart binalarının her birinde öğrencilerin tüm ihtiyaçları özenle düşünülmüş olup, daireler bireysel ve ortak kullanıma uygun olarak tasarlanmış durumda. Eskişehir Apart, üniversite yaşamına değer katan ayrıcalıklarla, profesyonel yönetim kadrosu ve güler yüzlü ile Eskişehir’in dört bir yanında hizmet veriyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3