Fespa Eurasia 2015 katılımcıları sergi alanlarını ikiye katladı

Başarılı geçen FESPA Eurasia 2014’ün ardından FESPA Eurasia 2015 katılımcılarının %52’si stand alanlarını genişletti.

10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da organize edilecek ve ziyaretçilerini uluslararası ve yerel üreticilerin en yeni teknoloji ve ürünleriyle buluşturacak olan FESPA Eurasia 2015’in katılımcılarının çoğu daha fazla çözüm sergileyebilmek için sergi alanlarını genişletti. Fuara 4 ay kala sergi alanının yüzde 83’ü şimdiden rezerve edildi. Bu da 2014 yılı ile karşılaştırıldığında %19’luk artış anlamına geliyor. 

Geçtiğimiz seneki fuar katılımlarını takiben bu sene de FESPA Eurasia ya katılan firmaların %52’si stand alanlarını genişletti; bu oranın önemli bir kısmını alanlarını iki katına çıkaran katılımcılar oluşturuyor. 2014 yılına oranla stand alanlarını iki katına çıkaran firmaların arasında Dost Teknik, İnka Teknik, İstanbul Reklam, Pass Reklam, Uras Tekstil ve Yöntime yer alıyor. 

2014’e kıyasla stand büyüten firmalardan bazıları ise: Canapa, Canon Eurasia, Deniz Reklam, Eray Reklam, Folpa, Karya Tekstil, Novarota, Optimum Digital Planet, Roland DG, Sayar Matbaa ve Tecpro Bilgi Teknolojileri. 

Katılımı kesinleşen firmaların %27’si FESPA Eurasia’ya ilk defa giriyor. Fuarda ilk defa yer alacak DEVPA, Muratex, Remifol Folyo, Smart Teknik, Vardimli Reklam ve Lotus Dijital gibi firmaların pek çoğu 50 m2’yi aşan standlarla katılım sağlayacak. 

Büyüyen stand alanları ve yeni katılımcıların artan ilgisi, bu yılki fuar ziyaretçilerine geniş format, serigrafi ve dijital baskının yanı sıra tekstil, ticari, endüstriyel ve 3D baskı segmentlerinde de sunulacak çözüm önerilerinin her zamankinden fazla olacağının göstergesi. 

FESPA Grup Fuarlar Müdürü Michael Ryan: “FESPA Eurasia 2015’in gördüğü ilgiden çok memnunuz. Özellikle birçok katılımcının stand alanlarını büyütmüş olmasından mutluluk duyuyoruz çünkü bu durum katılımcılarının FESPA Eurasia’da gördükleri değere işaret ediyor. Fuara ilk defa katılan firmaların varlığı da bizim için çok heyecan verici. 2013’te ilk defa düzenlenen FESPA Eurasia’nın 2014’teki ziyaretçi sayısı ilk senenin üstündeydi bu da açıkça demek oluyor ki pazar, bölgede gerçekleştirilen FESPA Fuarı’nın sağladığı faydayı görüyor.” sözleriyle mevcut durumu değerlendirdi. 

Ryan ayrıca, “FESPA Eurasia ziyaretçilere ve katılımcılara gerçek iş yapma fırsatı veriyor. FESPA Eurasia 2015 katılımcı portföyünün çeşitliliği, fuarda herkes için mutlaka bir şeyler olduğu anlamına geliyor. FESPA Eurasia, 2015 yılında Avrasya bölgesindeki grafik profesyonellerinin hem yerel hem de uluslararası pazarlardaki işlerini geliştirebilmeleri için son teknolojileri ve uygulamaları görebileceği bir etkinliktir.”

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2