Fespa Eurasia 2015 ziyaretçi kayıtları açıldı

Sektörün lider geniş format baskı fuarı FESPA Eurasia 2015 için online ziyaretçi kayıtları başladı.

ARED ve FESPA ortaklığı ile 10-13 Aralık 2015 tarihinde İstanbul CNR Expo’da düzenlenecek olan FESPA Eurasia 2015 için ücretsiz online kayıtlar başladı. Online kayıt yaptıran ziyaretçiler, fuara hızlı ve kolay şekilde girebilecek, fuar hakkında güncel bilgilere ulaşabilecek ve değerli zamanlarını kaybetmeden ziyaretlerini planlayabilecekler. 

FESPA Eurasia 2015; baskıcılara ve signage profesyonellerine; geniş format baskı, serigrafi baskı, ticari baskı, endüstriyel reklam, tekstil baskı ve konfeksiyon süsleme segmentlerine yönelik en son ekipmanları ve gelişmeleri görme imkanı tanıyacak. Aynı zamanda http://eurasia.fespa.com/en/ adresinden ücretsiz giriş kartının alınabilmesinin yanı sıra fuar ve katılımcı haberleri, seyahat, konaklama, ulaşım bilgileri, eğitimsel içerik programları düzenli olarak verilecek ve etkinlik süresince de güncel tutularak ziyaretçiler için en önemli portal görevini görecek. 

Ziyaretçilerin online kayıt yaptırarak büyük bir avantaj elde edeceklerini söyleyen FESPA Pazarlama Müdürü Lorraine Harrow, şunları söyledi; “Fuardan önce site üzerinden kayıt yaptıran ziyaretçiler, etkinlik ile ilgili en uygun haberleri, işlerinde katma değer yaratacak hangi kişileri ve hangi alanları ziyaret edebileceklerine yönelik tüm ilgili ip uçlarını direkt olarak maillerine alacaklar. Fuar öncesinden online kayıt yapılarak, organize edilecek bir FESPA Eurasia ziyareti; ziyaretçilerin bu yoğunlukta daha rahat iş görüşmeleri ve fuar planı oluşturmaları için çok önemlidir.” 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2