“Rent2Buy” ile önce kirala sonra satın al dönemi başladı

Dünyanın ilk araç kiralama şirketi Hertz, Türkiye’de başlattığı yeni uygulamayla araç satın almak isteyenlere de hizmet vermeye başladı.

Hertz, Amerika’da geliştirilip Türkiye’ye entegre edilen “Rent2Buy” yani “KiralaVeSatınAl” hizmeti kapsamında kullanıcılarına kiraladıkları araçları beğendikleri takdirde cazip fiyatlarla satın alma imkanı sunuyor. 

2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” seçilen Hertz, Türkiye’de yepyeni bir uygulama başlattı. Yaklaşık 3 bin araçlık filosu ile hizmet veren dünyanın ilk araç kiralama şirketi Hertz, daha önce hiçbir araç kiralama şirketinin uygulamadığı çok özel bir avantajı Türkiye’deki müşterileriyle buluşturdu. 

Marka başlattığı “Rent2Buy” hizmeti ile Hertz’den araç kiralayan herkese dilediği takdirde uygun fiyatlarla kiraladığı aracın sahibi olma imkânını sunuyor. “Rent2Buy” hizmeti kapsamında Hertz’den araç kiralayan müşteriler, dilerlerse kiraladıkları araca çok avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor. 

Sistemi Türkiye’de uygulayan ilk araç kiralama firması olduklarının altını çizen Hertz Türkiye Genel Müdürü Nur Hidayetoğlu, “Hertz’in Amerika’da geliştirdiği Rent2Buy sistemini Türkiye’ye entegre ettik. Müşterilerimiz ister bireysel ister kurumsal olsun, kiraladıkları aracı çok cazip fiyatlarla satın alabilecekler. Sisteme ilgi şimdiden çok yoğun” dedi. 

Önce kirala ve test et, sonra satın al…
Sistemin kullanıcılara büyük avantajlar sunduğunu anlatan Hidayetoğlu, “Bu sistemde müşteriye kiraladığı aracı satın alma şansı veriyoruz. Müşterilerimiz önce aracı kiralıyor, test ediyor eğer beğenirse satın alabiliyor. Kullanıcı kiraladığı aracı satın almaya karar verirse 3 güne kadar olan kiralama bedeli satış bedelinden düşülüyor yani müşteri aracı 3 gün süreyle ücretsiz test etmiş oluyor. Böylece ikinci el araç satın aldıktan sonra ortaya çıkabilecek kötü sürprizlerle de karşılaşılmıyor” dedi. 

Hertz; Türkiye’de 2002 yılından bu yana Asya Nakliyat ve Dış Tic. A.Ş. çatısı altında, sekizi İstanbul’da olmak üzere toplam 40 şube ile faaliyetlerini sürdürüyor. 100 yıla yakın bir geçmişe sahip olan marka, Türkiye’de gerek kurumsal gerekse bireysel kiralama ihtiyacı olan müşterilere hizmet veriyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3