Tümör ve kistlere biyoenerji ile 'dur' deyin

Ameliyat ile çözüm bulunmaya çalışılan tümör ve kistlerden artık biyoenerji tedavisiyle kurtulmanın mümkün olduğu bildirildi.

 İnsan bedeninde oluşan kist ve tümörlere genelde cerrahi müdahale edildiğini söyleyen uzmanlar, biyoenerji ile bunların ameliyatsız da yok olduğuna dikkat çekti. Negatif enerjinin boşaltımı ile ortaya çıkan sonuçların kişiyi hızlı bir iyileşmeye soktuğunu ve belli seanslar sonunda kistlerin küçülerek yok olduğunu dile getiren Biyoenerji Uzmanı Çağlar Seziş, her insanın bedeninde bulunan enerjinin ve enerji akışının belli noktalarda tıkanması sebebiyle farklı rahatsızlıkların yanı sıra kist ve tümör de oluşabileceğini bildirdi.

Seziş, “Küçük bir enerji tıkanıklığı sadece bedeni değil psikolojiyi de etkiler. Cihazlar eşliğinde yapılan enerji tıkanıklıklarını giderme çalışmalarında dahi sonuçların ne kadar çok etkili olduğunu ortadadır. Kanserli hastaların modern tıbbın artık yapacak bir şey yok dediğinde bile biyoenerji ile tedavisi mümkün. Kullandığımız kendimize has biyoenerji tekniği ile kanser tümörlerinden kistlere kadar birçok hastalıkta insanların yüzünü güldürmeyi başarabiliyoruz. Bağışıklık sisteminin de güçlenmesiyle hastanın moral ve motivasyonu da artarak terapilere daha olumlu cevap verebiliyor” diye konuştu.

Kemoterapi gören hastaların bile ağrı ve acılardan kurtulmak için kapısını çaldığı Biyoenerji Uzmanı Seziş, uygulama yapılan alan dışında etkileri bütün vücutta fark edilerek hastaların hayat kalitesinin arttığına dikkat çekti. Son safhaya kalmadan, destek tedavi olarak bioenerji uygulamasına gelen hastalardan olumlu sonuçların alınmasının daha kısa vadede olduğunu belirten Seziş, “Biyoenerji sayesinde tümörün gelişip yayılmasını engellemeye çalışıyoruz.

Ardından tümörün parçalanıp küçülerek yok olması için seanslar halinde biyoenerji uyguluyoruz. Vücudun içindeki oksijen oranın yükselmesi ile negatif enerji azalıyor. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından tedavi olmak için birçok hasta Bursa’ya geliyor. Çünkü biyoenerji sadece tümör ve kistlere değil, çeşitli rahatsızlıklara da iyi geliyor” diye kaydetti.


İHA

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1