7 MİLYAR DOLARLIK İHRACATIN 2023 HEDEFİ 13,7 MİLYAR DOLAR

Türkiye’de 7 milyar doların üzerinde ihracat yapan Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri ile üretim sürecindeki Gıda Makineleri sektörünün buluşma noktası IBAKTECH (Ekmek, Pasta, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı),sektörün hızlı gelişimini ve yüksek potansiyelini destekleyen en önemli ticaret merkezlerinden biri olmayı sürdürüyor.

Sektörün ihracatının,2023 yılında13,7 milyar dolar olması hedefleniyor.Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen IBAKTECH Ankara; Ankara, İstanbul, Konya, Eskişehir, Kayseri, Balıkesir, Adana, Zonguldak, Samsun, Bursa ve İzmir gibibirçok ilden binlerce yatırımcıyı ağırlamaya hazırlanıyor. 7-10 Mart tarihleri arasında, ATO Congresium’daki 10 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek organizasyonda;100’ün üzerinde katılımcı ve 20 bine yakın ziyaretçiye ulaşılmasıbekleniyor.

LEZZETİN TARİHİ AR-GE İLE BULUŞUYOR

Avrasya fırıncılık ve pastacılık sektöründeki lider konumunu,İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirdiği fuarlarda kanıtlayan IBAKTECH,verimli iş bağlantılarıyla birlikte ziyaretçilere, sektördeki son gelişmeleri deneyimleme fırsatı sunuyor.Türk mutfağının ve teknolojinin kapılarını ardına kadar açan IBAKTECH Ankara, ilgili tüm sektörlerin profesyonellerini bir araya getiriyor.Türkiye’nin güçlü mutfak kültürünü tanıtacak fuarda; ekmek, hamur, ambalaj makinaları, ekmek ve pasta katkı maddeleri, gıda ve içecek, çikolatacılık, fırın ve pastane ekipmanları, dondurma, pişiriciler, soğutma grupları, dondurulmuş ürünler ve dekor malzemeleri yer alacak.2018 yılında IBAKTECH; İstanbul’da 115 ülkeden 81 bin 278 ziyaretçi, İzmir’de ise 10 bin 532 ziyaretçi ağırladı.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Hakkında: Fırıncılık ve pastacılık konusunda 40 yıldır hizmet veren ticari fuar uzmanı Messe Stuttgart, her yıl yaklaşık 60 fuar ve 100'den fazla kongre ve etkinlik düzenliyor. Seyahat fuarı CMT, gastronomi fuarı INTERGASTRA/GELATISSIMO, dünyanın öncü panjur, kapı ve güneş koruma sistemleri fuarı R+T, metal işleme sanayisinin buluşma noktası AMB ve lojistik fuarı LogiMAT gibi 2018’de düzenlenen çeşitli fuarlarda katılımcı ve ziyaretçi sayılarında rekor seviyelere ulaşıldı. Messe Stuttgart aynı yıl; Çin, Brezilya ve Türkiye'de düzenlenen ve 2 binden fazla katılımcı ve 150 binden fazla ziyaretçi çeken 12 başarılı etkinlik düzenledi. 2018 yılında Stuttgart’ta düzenlenen 65 ticaret fuarına 1.36 milyondan fazla ziyaretçi geldi. 52 ülkede temsilciliği bulunan şirketindünyadaki üç iştirakinden biri olan Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, Türkiye’de düzenlediği 6 fuar ile 4 ayrı sektöre hizmet veriyor.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1