Sektörün Parlayan Yıldızı Başarısını Taçlandırdı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine, Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunan ‘Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 ‘ programının sonuçları açıklandı. Teknoloji dünyasının yıldızlarını bir araya getiren programda Türkiye’de otobüs firmaları ile bilet satış ve dağıtımı konusunda anlaşmalı tek yetkili şirket olan biletall.com da ödüle layık görüldü.

Dünyaca ünlü denetim şirketi Deloitte, ‘Teknoloji Fast 50’ programının Türkiye ayağını açıkladı. Listede yer alan şirketler Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast 500 Programı’na da aday olarak Türkiye’yi temsil edecekler. Bu şirketler arasında biletall.com’da yerini aldı. 2018 yılında 7,5 Milyondan fazla işlem yapılan portal, 200 otobüs firması, 500 yerli ve yabancı havayolu şirketi, feribot ile tren biletlerini tek potada buluşturuyor. 

2006 yılında, “Ulusal Bilet Dağıtım Sistemi” TÜBİTAK projesi ile kurulan Biletall, her geçen yıl hem yurtiçi hem de yurtdışında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ödüllerine bir yenisini eklediklerini belirten Biletall.com CEO’su Yaşar Çelik, Anadolu’nun uğruna inandıklarını söyledi. Çelik sözlerini söyle sürdürdü:, “ Aldığımız bu ödül ile başarımızı taçlandırdık.Biletall’ı kurmadan önce önce grup şirketimiz İpek Bilgisayar şehirlerarası otobüs firmalarına yazılım hizmeti sağlıyordu. Dolayısıyla sekötürün bizzat içerisindeydik. Vatandaşların ve firmaların sıkıntılarını biliyorduk. E- ticaretin yeni yeni başladığı yıllarda teknolojinin sunduğu fırsatları kullanarak böyle bir projeye imza attık. Portal,bilet satış ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştirdiği firmaların hem operasyon, hem muhasebe, hem de yazılım süreçlerini kolaylaştırırken firmaları internet üzerinden tüm dünyada erişilebilir olarak, sıfır maliyet ile binlerce satış noktasında milyonlarca kişiye ulaştırıyor. Biletall.com olarak2019 yılının ilk günlerinde,  Uzak Rota Seyahat Teknoloji Ödülleri ‘nde “ Yılın Seyahat Uygulaması’ kategorisinde 1’ncilik, iki kategoride de 2’ncilik ödülü aldık. Ayrıca , SunExpress Orta Anadolu Web Satış Birincisi ve Egypt Air 2017 – 2018 yılları için ‘Türkiye En Fazla Satış Yapan ilk 10 Acente’ ödüllerini de aldık.” 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3