Artvin in tarimsal ürünler fuarda tanitildi

Artvin in Tarimsal Ürünleri Bursa Uluslar Arasi Gida Fuarinda Tanitildi

Artvin Valiligi Il Tarim Müdürlügü Bursa Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi nde gerçeklesen fuara katilarak stant açti.

Fuara, Tarim Il Müdürlügünün yani sira Artvin Ari Yetistiricileri Birligi, Yusufeli Bal Üreticileri Birligi, Arhavi Kivi Üreticileri Birligi, Hopa Tarimsal Kalkinma Kooperatifi ve Camili Köyler Birligi katildi.

Artvin’ de yetistirilen tarimsal ürünlerin sergilenerek tanitildigi organik ballar basta olmak üzere organik findik, organik ceviz, çay, kivi, mavi yemis, su ürünleri ve yöresel olarak üretilen dogal meyve ve sebze kurularindan olusan tarimsal ürünler fuarda sergilenmis olup, ziyaretçilere ürünler hakkinda yazili ve sözlü bilgiler verilmistir.

Binlerce ziyaretçinin geldigi fuar alaninda sergilenen ürünler ziyaretçiler tarafindan büyük ilgi gördü.  Artvin Il Tarim Müdürlügü standi en fazla ziyaret edilen ve en çok ilgi gören stant oldu.

Il Tarim Müdürü Mustafa Duman konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede; gerçeklestirilen faaliyetin, Artvin’de üretilen ballar basta olmak üzere sergilenen tüm ürünlerin kamuoyuna tanitilmasinda, üreticilerle tüketiciyi ve tüccari bulusturma alani olma özelligi bakimindan çok önemli oldugunu belirtti.

Artvin’de  üretilen organik ballar basta olmak üzere tüm ürünlerin fuar alaninda yerel ve ulusal basin araciligiyla görsel olarak da tanitildigini ve ürünlerin hak ettigi fiyatlara pazarlanmasinda büyük katki saglandigini vurgulayan Duman, bu tür faaliyetlerin devam edecegini belirterek, faaliyetin gerçeklesmesinde katki saglayan basta Sayin Valimiz Mustafa Yemlihalioglu olmak üzere, Bursa Tüyap A.S ile ve emegi geçen herkese tesekkür etti.
 
 
Kaynak : Artvin Valiligi
İçerik Yanı Reklam 1