IAAPA Expo Asia Fuarı’nda Polin Waterparks Standına Yoğun İlgi!

Dünya su parkı sektörünün önemli oyuncularından yerli Polin Waterparks, katıldığı Şangay’da gerçekleşen Uluslararası Eğlence Parkları ve Atraksiyonları Birliği (IAAPA) Expo Asia 2019’da yoğun ilgi gördü.

105 ülkede 3000 su parkı projesi gerçekleştiren, yenilikçi yönüyle tüm dünyada ‘ezberleri bozan şirket’ olarak tanınan, yaratıcı çözümleriyle ve Ar-Ge’ye verdiği önemle rakiplerinin daima bir adım önünde olan Polin Waterparks, 12-14 Haziran tarihleri arasında Şangayda gerçekleşen IAAPA Expo Asia 2019’da ziyaretçilerini karşılamaya devam ediyor.

Fuarın ilk günü standında geçtiğimiz Kasım ayında dünya eğlence sektörünün tüm oyuncularını bir araya getiren, trendlerin belirlendiği, Uluslararası Eğlence Parkları ve Atraksiyonları Birliği (International Assosciation of Amusement Parks and Attractions -IAAPA-) tarafından düzenlenen sektörün en önemli fuarı IAAPA  Expo'da sektörü sarsan bir yeniliğe imza atarak dünyanın ilk tamamen seffaf kompozit su kaydırağı olan, Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen yayınlarından Aquatics International tarafından da "En Değerli Ürün" (Most Valuable Product) Ödülüne layık görülen Glassy su kaydırağını, hem de Asya bölgesinde MMC firması ile birlikte gerçekleştirecekleri ‘’MCC Kunming Rainforest & Indoor Snow Park’’ projesini lanse ettikleri bir basın konferansı gerçekleştirdiler. Basın konferansına hem basın hem de ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Eğlence parkları sektöründe sınıfının en iyisi ürünlere ve hizmetlere yönelik değişen beklentileri karşılayan Polin Waterparks ile müşterilerin ihtiyaç duydukları tüm çözümlere ve katma değerli hizmetlere tek bir kaynaktan hizmet veren Polin Grup bünyesindeki Game Technologies, Polin Aquariums, Futura Form ile de müşterilerinin merak ettiklerini yanıtlamaya devam ediyor. Ayrıca yine aynı fuarda lanse ettiği Splash Bucket’ı ve VR Splash Cabin’i de standında sergiliyor.

42 yıllık tecrübesi ile su parkları tasarım, mühendislik, üretim ve montajında sektöründe global pazar lideri olan, birçok başarılı projeye imza atan Polin Waterparks, her yıl en çok Ar-Ge yatırımı yapan şirketlerden biri olmasının yanında Türkiye'deki sayılı Ar-Ge merkezlerinden biridir. Kurulduğu günden bugüne yenilikçi bakış açısıyla sadece eğlence sektörüne değil, endüstriyel tasarım ve kompozit sektörlerinde de büyük ses getiren yeniliklerin sahibi olmuştur.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1