iPhone 6S çok yakında Kliksa'da

4.7 inçlik Retina HD ekranıyla öne çıkan iPhone 6S, iyileştirilmiş kamerası, gelişmiş özellikleri ve üstün performansıyla akıllı telefonlar arasında şimdiye kadarki en iyi modellerden biri.

Havacılık endüstrisinde de kullanılan bir alaşım olan 7000 Serisi alüminyumdan üretilen cihaz, dayanıklı cam yüzeyiyle bugüne kadarki en iyi korumayı sağlıyor. 

iPhone 6S Plus, daha güçlü kamera özellikleriyle karşımızda. 12 megapiksel arka kamerasıyla daha kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün. Ayrıca öz çekim yapmayı sevenler için de gelişmiş bir ön kamera sunuyor. True tone flash’ın kullanılabildiği 5MP HD ön kamerası ile daha net Selfie’ler çekebilirsiniz. iPhone 6S’de 4K video kayıt özelliği de mevcut. Bu özellik ile 4K çözünürlüğünde oldukça net ve detaylı videolar çekebilmek mümkün hale geliyor. 

iPhone 6S, Live Photos özelliği ile adeta anıları canlandırıyor. Live Photos özelliği sayesinde fotoğrafı çekmeden önceki anlar otomatik olarak kaydedildiğinden, sadece bir dokunuşla görüntü hareketlenebiliyor. Şimdiye kadar en fazla 1 GB’lık RAM kapasitesi sunan Apple, iPhone 6S’de bu miktarı 2 GB’a çıkarmış. Ayrıca 64 bit A9 işlemcisiyle de son derece hızlı bir performansa sahip. Grafiklerin bol olduğu tüm oyun ve uygulamalarda yüzde 70’e kadar daha hızlı CPU performansı sunarken, GPU konusunda %90’lara varan hızda performans sergiliyor. 

iPhone 6S’i diğer iPhone modellerinden ayıran 3D Touch özelliği oluyor. Bu özellik ekrana ne kadar baskı uyguladığınızı ölçebilirken, cihaza dokunma ile bastırma arasındaki farkı algılayabiliyor. 3D Touch ile bastırma şiddetine göre farklı işlemler yapabiliyorsunuz. İlk aşamada ekranda bir kısmı görünen içeriğe kuvvetli bastırarak içeriğin tamamına ulaşabiliyorsunuz. 

Ayrıca renk seçeneklerine de bir yenisini eklemiş. Uzay grisi, gümüş ve altın renginin yanı sıra Rose gold olarak bilinen pembe renk seçeneği bulunuyor. Yenilenmiş Touch ID teknolojisiyle de telefonunuzun kilidini açmak daha güvenli ve kolay hale geliyor. iPhone 

6S’in gelişmiş parmak izi sensörü ile telefonunuzun kilidini hızlıca açarken, uygulamaları kolayca indirebileceksiniz. 

iPhone 6S son derece hızlı bir internet bağlantısı sunuyor. Ultra hızlı wireless teknolojisi destekleyen cihaz ile dünyanın birçok yerinde hızlı bir şekilde internete bağlanabileceksiniz. Ayrıca gelişmiş Wİ-Fİ sayesinde iki kat daha hızlı Wi-Fi bağlantısı yapabilirsiniz. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2