Medya profesyonellerine özel bir program

Günümüzde uluslararası iş dünyasında ticari ve finansal iletişimin % 80 'ni İngilizce ile yapılmaktadır. Yönetici ve iş adamları için İngilizce'ye hakim olmak, uluslararası iş yaşamına entegre olarak farklı ülkelerdeki meslektaşları ve müşterileri ile kolaylıkla iletişim kurmak açısından gün geçtikçe daha fazla önem kazanmaktadır.

Genel İngilizce dil bilgisinin yanı sıra, iş görüşme ve yazışmalarında daha etkin olmayı sağlayan, sektörlere ve mesleklere yönelik hazırlanmış yoğun İngilizce programları, özellikle zamanı kısıtlı iş adamları tarafından tercih edilmektedir. Satış ve pazarlama, tıp, hukuk, insan kaynakları, turizm, medya gibi sektörlerin özellikle tercih ettiği eğitimler 1 hafta gibi kısa sürelerde yoğun olarak sunulmaktadır. 

Aşağıda medya profesyonelleri için hazırlanmış bir programın detaylarını göreceksiniz. 1973 yılında İngiltere, Oxford’da kurulmuş olan okul yetişkinler ve profesyonellere yönelik pek çok program da sunmaktadır. 750 yıl önce ilk kolejin kurulmasıyla dünyanın en bilinen üniversite şehirlerinden biri haline gelen Oxford zamanla sadece akademik değil her yaş grubuna ve ihtiyaca yönelik en iyi programları sunarak en iyi eğitim kenti olmuştur. Okul Oxford şehir merkezinde yer almaktadır. Merkezi konumu ile katılımcılara eğitimleri süresince kenti de tecrübe etme fırsatı sunmaktadır. 

Kim İçin               :Medya Profesyonelleri 
Sınıf Kapasitesi   :Grup eğitimleri en fazla 4 kişilik sınıflarda verilmektedir. Bire-bir eğitimler sadece katılımcıya özeldir. 
Kurs Süresi         :En az 1 hafta 
Kurs Saatleri       :Haftada 17,5 saat grup eğitimi + 5 saat konuşma performans “workshop”ları + 10 saat bire-bir eğitim 
Tarih                    :Her Pazartesi günü başlanabilmektedir. 
Konaklama          :Aile yanında yarım pansiyon konaklama 

Eğitimin Odak Noktaları 
Mesleki terimler ve eğilimler 
Zaman/Duygusal şartlara bağlı olarak sunum uygulamaları 
Örnek olay çalışmaları 
Yazılı ve sözlü ifadeler 
Durumlar karşısında etki, tepki uygulamaları 
Sosyal İngilizce 
Bilgi-İşlem-Tepki sürecini hızlandırmak

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3