Tavsiye Evi’nde Migros ile okula dönüş

Tavsiye Evi, 17 Eylül 2015 tarihinde #MigrosileOkulaDönüş etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Tavsiye Evi #?MigrosileOkulaDönüş? etkinliğinin moderatörlüğünü Eğitimpedia Eğitim Danışmanı Ali Koç ve Migros Kırtasiye Ürünleri Satınalma Müdürü Özgün Yetin üstlendi. ? 

Eğitim Danışmanı Ali Koç, sınav stresi, okul psikolojisi, okul fobisi ve okul psikolojisi hakkında meleklerimizi bilgilendirdi. Öğretmenlerin ve ailelerin çocuğa bakış açısının çok farklı olduğunu belirtirken “Anne karşısında süper zeki prens ve prensesler görüyor, öğretmenler ise diğerleri gibi bir çocuk.” diyen Koç velilerin öğretmenlere ve sisteme güvenmesi gerektiğini de ekledi. 

Aşırı korumacı ve müdahaleci velileri eleştiren Eğitim Danışmanı Ali Koç “Çocuklarımız o cam fanusların içerisinde parlak bir gelecekle karşılaşmayacak. 10-12 yaşlarında öğretmenden fırça yemeyen çocuk ileride genel müdür olduğu şirketin toplantısında ağlıyor. Yetişkin yaşa geldiğinde en küçük bir duygusal krizi atlatamıyor.” dedi. 

Migros Kırtasiye Ürünleri Satınalma Müdürü Özgün Yetin ise söyleşinin ikinci bölümünde Tavsiye Melekleri'ne Migros'ta satılan kırtasiye ürünleri ve sadece Migros'ta satılan özel üretim ürünlerin denetim süreçleri hakkında bilgi verdi. 

Migros Kırtasiye Ürünleri Satınalma Müdürü Yetin , “Çanta ve matara seçiminde en güvenli olanları termos mataralar. Kalite standartlarını yakalayan, renkli, eğlenceli ürünler de sağlık açısından sakıncalı değil. Çanta seçiminde ise çocuğunuzun boyu, ihtiyaçları ve çantanın içine koyulan ağırlık önemli. Omurga yapısına zarar vermeyen seçimler yapılmalı.”dedi. Kalite standartlarının ve denetim mekanizmalarının gıda dışı ürünlerde de aynı hassasiyetle yapıldığını belirten Yetin, Migros için üretilen ürünleri de fabrikaları da denetlediklerini söyledi ve denetleme süreçlerini detaylıca Tavsiye Melekleri ile paylaştı. 

Etkinlik sonunda Tavsiye Melekleri’ne sadece Migros mağazalarında satılan kırtasiye seti hediye edildi. Etkinlikte toplu selfie çekilen Tavsiye Melekleri sosyal medya üzerinden paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1