Turkcell'den yeni mobil uygulama: 'gnctrkcll'

Turkcell’in gençlik kulübü gnctrkcll, tüm marka dünyasını ve eğlenceyi tek bir mobil uygulamada buluşturan gnctrkcll uygulamasını hizmete sundu.

 
Turkcell açıklamasına göre, uygulamayı cep telefonlarına indiren gnctrkcll’liler kullanım ve paket bilgilerini sürekli kontrol edebilirken, diğer yandan da uygulamanın içindeki  kişiselleşen kurgular ile eğlenme imkanına sahip oluyor. İlk aşamada iOS ve Android cihazlar için hazırlanan mobil uygulamanın yakın zamanda web ve windows versiyonu da hizmete girecek.
 
İlk aşamada iOS ve Android cihazlar için geliştirilen mobil gnctrkcll uygulamasını cep telefonlarına yükleyen gençler, kendi profillerini oluşturarak kişisel kullanım ve paket bilgilerini güncel olarak takip edebiliyor.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genç Segment Pazarlama Direktörü Bahar Uçanlar, gnctrkcll'nin ilk günden bu yana her zaman ilklerle, eşsiz avantajlarla ve eğlenceyle bir arada anıldığını belirtti.
 
Şu anda da gnctrkcll’in bu doğasına son derece uygun bir mobil uygulama ile tüm üyeleri tek çatı altında buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Uçanlar, gençlerin zaten kendi ihtiyaçlarını çok doğru bir şekilde tespit eden, buna uygun çözümleri bekleyen bir kitle olduğunu bildirdi.
 
Uçanlar, gençlerin beklentilerine uygun olarak geliştirilen bir uygulama olan "gnctrkcll" uygulaması ile kendilerine sunulan avantajlardan en üst seviyede yararlanırken, işin eğlence kısmından da geri kalmayacaklarını aktardı.
İçerik Yanı Reklam 1