Genç Aredliler 5. dayanışma toplantısı Fethiye’deydi

İkinci nesil açıkhava reklamcılarını ARED değerleri ve misyonuyla dernek çatısı altında toplayarak yeni nesil sektörel temsilcilere iletişim kanalları açmak amacıyla kurulan Genç Aredliler, dayanışma toplantılarına 2015’te de devam ediyor.

2014 yılında “Birinci Kuşak İkinci Kuşaktan Ne Bekler?” teması etrafında Kıbrıs’ta dördüncüsü gerçekleştirilen Genç Aredliler Dayanışma Toplantısı’nın bu seneki adresi Fethiye oldu. Genç Aredliler, “Motivasyon ve Yapabilirim” eğitimi ve 4. Dönem Seçim Toplantısı için 4-6 Eylül’de Fethiye Telmessos Hotel’de bir araya geldiler. 

Genç Aredliler’i bu etkinliklerinde yalnız bırakmayan ARED Genel Sekreteri ve Genç Aredliler Komite Başkanı Aynur Çakır’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantının ilk gününe hızlı bir başlangıç yapıldı. Kurumsal Gelişim Danışmanı & Eğitmeni Kağan Kamacıoğlu’nun gerçekleştirdiği “Motivasyon ve Yapabilirim” eğitimi atmosfer ve etkileşim anlamında her zamankinden daha samimi bir ortam sağlayarak katılımcıların hızla kaynaşmalarına yardımcı oldu. 

''Hırs Başarıyı Arttırır mı?''
Takım çalışması, etkin personel kadrosu oluşturma, temel liderlik becerileri, KA modeli liderlik anlayışı, motivasyon ve etkin hedef belirleme konularına değinilen seminerin en keyifli bölümlerinden birisi en son gerçekleşen soru & cevap kısmı oldu. Tüm konukların ortaklaşa olarak sorduğu ''Hırs başarıyı arttırır mı?'' sorusuna Kurumsal Gelişim Danışmanı Kağan Kamacıoğlu ''Hırs iş hayatında iki yönlü çalışmaktadır. Birincisi negatif yönlü hırs. Bu, başarı isteyen bir çalışan veya güçlü bir lider için hiç önermediğimiz hırs modeli. Bu negatif hırs modelini besleyen yegane unsurlar ise benim ''business ego'' adını verdiğim sonu ve getirisi olmayan arzular ile hayallerin kesiştiği noktada ortaya çıkan duygular. Bir diğeri ise pozitif hırs. Bu ise kariyer için muhteşem bir motivasyon aracı olmaktadır. Buradaki ince çizgi, getirisi ve sonu olmayan arzular ile profesyonel hedefler arasındaki farkı anlayabilmekten geçiyor. Bu anlayışı kriz anlarında bile uygulayabilenlere ise başarıya yol alan kariyer sahibi diyoruz. Hırs, profesyonel bir bakış açısıyla uygulanırsa daima en büyük motivatörünüz olacaktır.'' şeklinde yanıt verdi. 

Seminer sonunda Genç Aredliler 3. Dönem Başkanı Mert Çiçek, ARED’e ve açıkhava reklam sektörüne sağladıkları katkı için Kağan Kamacıoğlu’na ve sponsor firmalara teşekkür, seminer katılımcılarına ise katılım belgelerini takdim etti. 

Genç Aredliler 4. Dönem Yönetim Kurulu Belirlendi
Seçim öncesinde yaptığı konuşmada ARED’e ve Genç Aredliler Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini sunan Genç Aredliler 3. Dönem Başkanı Mert Çiçek yeni yönetime başarılar diledi. Konuşma sonrasında Genç Aredliler Komite Başkanı Aynur Çakır ve3. Dönem Genç Aredliler Yönetim Kurulu Üyeleri Mert Çiçek, Zeki Fedai, Burak Güldamlası, Alihan Aydın, Mert Ünveren ve Oya Araz için hazırlanan teşekkür plaketleri kendilerine takdim edildi. 

Mert Ünveren’in Başkan olarak seçildiği Genç Aredliler 4.Dönem Yönetimi, oy birliği ile aşağıdaki şekilde belirlendi. 

Genç Aredliler 4.Dönem Yönetim Kurulu 
•    Mert ÜNVEREN (Süstaş Süsler A. Ş. - İzmir) 
•    Burak GÜLDAMLASI (Atölye Teknik, - İstanbul) 
•    Alihan AYDIN (Printtech Reklam - İstanbul) 
•    Gözde ÖZCAN (Gözdecan Reklam Kırtasiye Ltd. Şti. – İzmir) 
•    Alper TENŞİ (Rekmar Reklam Market Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. – Antalya) 
•    Uğurhan KURT (Kemal Kurt Tabela Reklam Ltd. Şti. – Konya) 

Genç Aredliler, eğitim semineri ve seçim toplantısının ardından akşam yemeğinde de Telmessos Hotel’de bir aradaydılar. 5 Eylül Cumartesi günü tekne turu için sabah saatlerinde otelden hareket eden grup, gün boyu Kızılada, Akvaryum, Tarzan Adası, Hillside ve Küçük Samanlık koylarına yapılan gezide hem masmavi denizin hem de bir arada olmanın keyfini yaşadılar. Deniz Dış Ticaret A.Ş., FESPA, FESPA Eurasia, Mat Kağıtçılık San. ve Tic. A.Ş. ve Taç Grup Reklam Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin sponsorluğunda Fethiye Telmessos Hotel'de gerçekleşen Genç Aredliler Fethiye Toplantısı’na Ankara, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Muğla ve Sakarya'dan 37 firmadan 50 temsilci katıldı.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1