Cepfix, iPad tamir servisi hizmeti vermeye başladı

Günlük yaşantımızın bir parçası haline gelen tabletler, hem profesyonel hem sosyal hayatımızda sık kullandığımız cihazlardan. Son derece gelişmiş teknolojiye sahip olan bu ürünler bozulmaz diye bir kural yok. Yanlış kullanım, ufak bir kaza veya herhangi bir nedenden ötürü tabletler bozulabiliyor.

Cepfix, çeşitli marka ve modellerde cep telefonlarının tamir hizmetlerinin yanı sıra iPad tamir hizmeti de sunmaya başladı. Cepfix’in yeni hizmeti ile iPad air ve iPad mini’lerde oluşan birçok probleme çözüm bulunabiliyor. 

Cihazınızın markası, modeli ve arıza durumunu seçerek saniyeler içinde tahmini fiyat alınabilen Cepfix’de, iPad air ve iPad mini cihazları kolayca tamir ettirmek mümkün. Zahmetsiz ve pratik bir servis olan Cepfix’in en iyi yanı kapıya servis uygulaması. Böylece bozulan cihazları evden teslim alıp geri yepyeni bir şekilde teslim ediyor. Tabletinizi tamir ettirmek için yollara düşmeye, sıra beklemeye gerek kalmıyor. Cepfix, iPad’inizin camında oluşabilecek kırık ve çatlak, ekran sorunu, sıvı teması sonrası meydana gelen bozulmalar ve cihazın açılmaması gibi birçok problemi gideriyor. Ayrıca tamir esnasında değişen herhangi bir parça için 6 ay garanti veriyor. 

Bu hizmetlere ulaşabilmek için, Cepfix’e girip tabletinizin modeli ve arıza durumuna göre tahmini fiyat almak ve sipariş vermek yeterli. Sonrasında Cepfix ekibi, sipariş verilen gün içinde cihazınızı evinizden teslim alıyor. Uzman teknisyenleri tarafından yapılan arıza tespiti sonrası servis bedeline onay vermeniz halinde tamire başlıyor. 

Tabletiniz onarıldıktan sonra da evinize yepyeni bir halde teslim ediliyor. Ödeme, teslim sırasında ister kredi kartı ile ister nakit olarak yapılabiliyor.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2