E-Ticaret sektörü 17 Ekim'de İstanbul E-Ticaret Zirvesi'nde buluşuyor

Geçtiğimiz senelerde yoğun bir katılım ve ilgiyle gerçekleşen İstanbul E-Ticaret Zirvesi bu yılda dopdolu bir içerik ve önemli konuşmacılarla eticaret sektörünü, eticaret yatırımcı ve girişimcilerini 17 Ekim 2015'de Dedeman İstanbul Hotel’de 4. kez biraraya getiriyor.

TURK Elektronik Para A.Ş.’nin isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek İstanbul E-Ticaret Zirvesi 2015, alanında uzman konuşmacıları 17 Ekim 2015’te Dedeman İstanbul Hotel’de buluşturuyor. Zirve’de yatırımcılar, sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri, girişimciler ve girişimci adayları bir araya geliyor. Bu sene gerçekleşecek olan TURK Elektronik Para – İstanbul eticaret Zirvesi anasponsorluğunu, İdeaSoft Yazılım A.Ş ve Çicek Hediye Market üstleniyor. 

Zirve bu sene, ETİD( Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği), EDER(E-Ticaret Altyapı Sağlayacıları Derneği) ve İK(İş Kulübü Derneği) iş birliği ve danışmanlığında hayata geçirilecektir. 

Zirvede; Dünya’da ve Türkiye’de Eticaret, E-Ticarette Güven, E-Dönüşüm ve Entegrasyon, İşiniz E-Ticarette, Markalaşma, Dijital Pazarlama ve SEO gibi eticaretin önemli konuları üzerine konuşmacılar tecrübelerini paylaşacak. 

İSİS Bilişim ve Bankalararası Kart Merkezi oturum sponsorluğu kategorisinde zirvede yer alacak. 

Zirvede Türkiye’deki başarılı şirket kurucuları, yatırımcılar, girişimciler ve internet sektöründe başarılı profesyoneller, katılımcılara teorik bilgilendirmenin yanı sıra tecrübelerini de aktaracaklar. Alanında yapılan önemli organizasyonlardan olan İstanbul E-Ticaret Zirvesi’ne eticaret sitesi sahipleri, eticaret çalışanları ve eticarete ilgi duyan çok sayıda katılımcının yer alması bekleniyor. 

Zorlu girişimcilik yolunda, girişimcilerin hayallerini ve fikirlerini hayata geçirme noktasında ihtiyaç duyulan birçok alanda bilginin paylaşıldığı TURK Elektronik Para A.Ş. İstanbul E-Ticaret Zirvesi, 17 Ekim 2015 tarihinde Dedeman İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek. Katılımcılar, sektörün önde gelen isimlerini bu zirvede dinleme, önemli yatırımcı ve girişimcilerle tanışıp görüşebilme fırsatı bulacak. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1