Saray, yıl sonuna kadar 256 kişi daha istihdam edecek

1961 yılından bu yana Türkiye’yi sevilen lezzetlerle buluşturan Saray, Karaman’daki üretim tesisleri başta olmak üzere, farklı lokasyonlarında görevlendirilmek amacıyla 256 kişiyi istihdam edecek. Seçilen adaylar, Saray kurum kültürü ve işleyişine en doğru ve kolay şekilde adapte olabilmek için kurulan Saray Akademi’ye bağlı Bisküvi Okulu’nda eğitim görecekler.

Bir Saray Holding kuruluşu olarak 1961 yılında Karaman’da faaliyetlerine başlayan Saray Bisküvi, 2015 yılının ikinci yarısında Karaman’daki üretim tesisi başta olmak üzere farklı birimlerinde çok sayıda yeni çalışan istihdamı gerçekleştirecek. 2015 yılı sonuna kadar Karaman’daki fabrikası için 224 yeni istihdam sağlayacak olan Saray, İstanbul’da faaliyet gösteren Genel Müdürlüğü için ise 15’i yönetsel pozisyonlar olmak üzere toplam 32 yeni kadro açtı. 

Dünyada 110’u aşkın ülkeye markalı ürünlerini ihraç ederek her gün milyonlarca ürünü tüketiciyle buluşturan Saray, en ileri teknolojilerin kullanıldığı modern ve yüksek kapasiteli fabrikalarında çalışacak yeni takım arkadaşları arıyor. Kurum kültürü ve çalışan memnuniyetine büyük önem veren Saray’ın yeni çalışanlar için kurduğu Saray Akademi’ye bağlı Saray Bisküvi Okulu, işe yeni başlayan teknik personelin kuruma, sürece ve işlere alışmasını hızlandırıyor. 

Yaptığı dev yatırımların yanı sıra insana yapılan yatırımı da aynı derecede önemseyen Saray yönetimi, bu tarz eğitimleri sadece işe başlangıç döneminde değil, çalışanlarının tüm Saray deneyimi boyunca gerçekleştiriyor. Saray’ın İnsan Kaynakları yatırımları ile ilgili çalışmalarından bahseden Saray Bisküvi İnsan Kaynakları Direktörü Gürşan Gürel: “Saray Bisküvi olarak önceliğimiz çalışan memnuniyeti. Yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz kurum kimliğimize uygun bir şekilde hayata geçirdiğimiz insan kaynakları uygulamalarımızla her geçen gün çalışan memnuniyetini daha üst bir seviyeye taşıyoruz. Eğitim, Saray çatısı altında çok önemli bir konu. Tüm çalışanlarımız işe başlangıç sürecinde kurum ve işle ilgili temel eğitimlerden geçer. Fakat Saray’da eğitim hiçbir zaman bitmez. İnsana yapılan yatırımın farkında olan bir yapımız olması sebebiyle kurduğumuz Saray Bisküvi Okulu, insana ve çalışanımıza yaklaşımımızın en güzel örneğidir. Bu okul kapsamında çalışanlarımız yıl boyunca kendi profesyonellikleri ile ilgili kendilerine katma değer sağlayacak birçok eğitim alacaklar. Saray Bisküvi olarak, şu anda Karaman üretim tesisimiz başta olmak üzere 256 aday istihdam edeceğiz. İstanbul’da faaliyet gösteren Genel Müdürlüğümüz için ise, 15’i yönetsel pozisyonlar olmak üzere 32 yeni kadro açtık. Özellikle yönetsel pozisyonlarda bütünsel iş bakışına sahip ve patron gibi düşünerek profesyonel bir yaklaşımla işini sahiplenecek ve markanın sürekli gelişimine katkıda bulunacak adaylar arıyoruz” dedi. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2