Yenisehrim.com, 28. Yapı Fuarı-TurkeyBuild Ankara’nın sanal tur çekimini gerçekleştirdi

Gayrimenkul sektörünün dijital gelişimine katkı sağlayan Sıradışı Digital’in profesyonel çekim gücü yenisehrim.Com, bu yıl 28.’si düzen-lenen Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarının sanal tur çekimi üstlendi.

Yem Fuarcılık tarafından katılımcılara eşsiz fırsatlar sunan Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, 12.000 metrekarelik alanıyla 200’den fazla katılımcı firmayı bünyesinde ağırladı. Yapı sektörünü ortak bir platformda buluşturmayı başaran Fuar, sektördeki yenilikleri, gelişmeleri ve en son teknolojileri 30.000’in üzerinde ziyaretçiye aktardı. 

Gayrimenkul sektöründe dijital gelişim çalışmaları ile fark yaratan Sıradışı Digital ise katılımıyla Yapı Fuarı’nın yatırım ve iş olanaklarını yakından takip etti. Ayrıca Yenisehrim.Com tarafından sanal tur çekimleri gerçekleştirilen Yapı Fuarı- TurkeyBuild Ankara, başkent dışındaki katılımcılarına da dijital alanda seslenmeyi başardı. Böylece 360 derece sanal tur çekim hizmeti ile etki alanını genişleten Yapı Fuarı, ulusal ve global firmaların fuara çevrimiçi katılımına imkan yarattı. 

Son yıllarda gayrimenkul sektöründe yaşanan hızlı büyüme ile birlikte önem kazanan dijital gelişim faaliyetleri, yapı markalarının en çok önem verdiği alanların başında geliyor. Özellikle sanal tur çekimi ile kapsama alanını genişleten yapı sektörü, dijital gelişim faaliyetleri ile birlikte tüm coğrafyalardan potansiyel müşterilerine de ulaşmayı başarıyor. 

Yapı sektörüne değer katanların buluşma noktası olan Yapı Fuarı-TurkeyBuild Ankara 1- 4 Ekim tarihleri arasında dev markalara ev sahipliği yaptı. Fuar ile ilgili detayları daha yakından incelemek için Yenisehrim.Com web sitesinden firmanın profesyonel çekim gücü ile gerçekleştirdiği sanal tur çekimine ulaşabilirsiniz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1