VALI DEN AFSIAD VE HÜRSIAD A ZIYARET

Afyonkarahisar Valisi Irfan Balkanlioglu; i-adei ziyaretleri kapsaminda Afyonkarahisar Sanayici ve Is Adamlari Dernegi ile Hür Sanayici ve Is Adamlari Dernegini ziyaret ederek faaliyetleri hakkinda bilgiler aldi.

Ilk olarak AFSIAD’a giden Vali Balkanlioglu, AFSIAD Yönetim Kurulu Baskani Sükrü Demirayak ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafindan karsilandi. Ziyarette konusan Vali Irfan Balkanlioglu, Afyonkarahisar’daki sanayi ve is adamlarinin çalismalarinda Valilik olarak her zaman destekçi olacaklarini belirterek, is adamlarinin da fikir ve görüslerine her zaman açik oldugunu söyledi.
Ziyaretten duydugu memnuniyetini dile getiren AFSIAD Yönetim Kurulu Baskani Sükrü Demirayak ise, dernek kurulusu, faaliyetleri ve üyeleri hakkinda bilgiler sundu. Ziyarette karsilikli bilgi alis verisinde bulunuldu.
Daha sonra Hür Sanayici ve Is adamlari dernegine giden Vali Irfan Balkanlioglu, burada da HÜRSIAD Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Özçelik ve Yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilandi. 1994 yilinda kurulan HÜRSIAD’in faaliyetleri hakkinda bilgiler alan Vali, tüm is adamlarina çalismalarinda basarilar diledi.
HÜRSIAD Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Özçelik ve yönetim kurulundaki is adamlarinin ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini belirttikleri ziyarette karsilikli bilgi alis verisinde bulunuldu.

 

kaynak : Afyonkarahisar Valiligi

İçerik Yanı Reklam 2